Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartja más is gusztustalannak azt, h menyasszonyi cipőből isznak?
Vagy picike pohár van a cipőben, vagy a menyasszony a szoknyája alá rejt egy olyan topánkát, ami új és senkinek sem volt a lábán.
Az ivás hagyományának nem ismerem a miértjét. Egyébként simán ellopni szokták a cipőt, és utána a vőlegénynek kell kiváltania valami vicces feladat végrehajtásával.
Fú, nekem sem tetszik. Pedig tudom, hogy nem csak úgy simán a cipőből iszik a vőlegény, hanem beletesznek egy poharat, de akkor is. Már önmagában annak az illúziója is gusztustalan, hogy valaki egy cipőből iszik, akkor is, ha valójában nem ez történik.
Mondjuk hozzám amúgy sem állnak közel ezek a tipikus lagzis játékok.
Nálunk a menyasszonylopás miatti büntetése volt a páromnak, hogy a cipőmből igyon, de Mi is tettünk bele egy kis poharat! A felest meg gyorsan lehúzta!!! :D
A családomban ez szokásos, úgyhogy Én nem lepődtem meg rajta, hogy ezt a "büntetést" kapta a férjem! Ő sem lepődött meg!!! :D
ui: Nem túl gusztusos, de ez csak játék!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!