Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tartja más is gusztustalannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartja más is gusztustalannak azt, h menyasszonyi cipőből isznak?

Figyelt kérdés
Menyasszony táncolt abban, bele is izzadt talán a lába, utána abból inni? Normális dolog ez? Én se inni nem innék és az enyémből se igyon senki... Mikor voltam esküvőn hát nekem leesett az állam mikor láttam.

2013. máj. 27. 14:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
97%
Biztos, hogy senki nem iszik csak úgy belőle. Már eleve azért, mert utána fel se lehetne venni megint, mert ragadna stb.
2013. máj. 27. 15:30
 12/26 anonim ***** válasza:
86%

Vagy picike pohár van a cipőben, vagy a menyasszony a szoknyája alá rejt egy olyan topánkát, ami új és senkinek sem volt a lábán.

Az ivás hagyományának nem ismerem a miértjét. Egyébként simán ellopni szokták a cipőt, és utána a vőlegénynek kell kiváltania valami vicces feladat végrehajtásával.

2013. máj. 27. 15:36
 13/26 anonim ***** válasza:
52%
Jó csajnál természetes hogy cipőből iszok.
2013. máj. 27. 15:40
 14/26 anonim ***** válasza:
83%
Elsőre valóban gusztustalannak tűnik a dolog,de amint azt előttem leírták,nyilván nem isznak csak úgy egy összeizzadt,koszos,lábszagú cipőből.
2013. máj. 27. 15:43
 15/26 anonim ***** válasza:
53%
Ezt is a gagyi filmekből veszik. Mo-n nem volt ilyen szokás.Sváboknál olvastam, hogy gyerekek ellopják a menyasszony cipőjét és ezt ki kell váltani. Édességet kapnak érte. Valaha a táncosnők cipőjéből ittak a katona tisztek.
2013. máj. 27. 15:50
 16/26 anonim ***** válasza:
18%
Hát ha belegondolok, hogy nekem nő létemre a márkás cipőben és a márkás zokniban milyen büdös szokott lenni a lábam, pedig nem is vagyok olyan extrán izzadós...
2013. máj. 27. 16:08
 17/26 anonim ***** válasza:
19%
Ja és kihagytam a lábgombát. Honnan tudod, hogy van e a menyasszonynak? Vagy honnan tudod, hogy van e neki olyan baja, amiről még ő sem tud? Vagy esetleg lábherpesz? 90 fokos pálinkával sem.
2013. máj. 27. 16:09
 18/26 zabmester ***** válasza:
94%

Fú, nekem sem tetszik. Pedig tudom, hogy nem csak úgy simán a cipőből iszik a vőlegény, hanem beletesznek egy poharat, de akkor is. Már önmagában annak az illúziója is gusztustalan, hogy valaki egy cipőből iszik, akkor is, ha valójában nem ez történik.

Mondjuk hozzám amúgy sem állnak közel ezek a tipikus lagzis játékok.

2013. máj. 27. 16:26
 19/26 anonim ***** válasza:
97%
Én el sem jutottam odáig, hogy gusztustalan. Kikötöttem, ha méregdrága bőrcipőmbe valaki is bármilyen alkoholt mer önteni, azt megölöm :) Egyébként szerintem az alkohol fertőtlenít :)
2013. máj. 27. 16:37
 20/26 anonim válasza:
100%

Nálunk a menyasszonylopás miatti büntetése volt a páromnak, hogy a cipőmből igyon, de Mi is tettünk bele egy kis poharat! A felest meg gyorsan lehúzta!!! :D

A családomban ez szokásos, úgyhogy Én nem lepődtem meg rajta, hogy ezt a "büntetést" kapta a férjem! Ő sem lepődött meg!!! :D

ui: Nem túl gusztusos, de ez csak játék!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

2013. máj. 28. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!