Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan tovább a szervezésnél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább a szervezésnél?

Figyelt kérdés
Jövő augusztusban lesz az esküvőnk a fontos időponthoz kötött dolgok megvannak: időpont, zenekar, fotós, vőfély, étterem, dekoráció. Mivel folytassuk tovább? Tudom a többi ráér, de kb meddig? Mikor vegyük meg a ruhát stb...

2013. szept. 29. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha venni akarod a ruhát, akkor nézelődj, igaz van még időd, de érdemes sok helyen nézelődni, mert én úgy jártam, hogy beleszerettem egybe, utána ugye ezzel ellőttem a ruhám keretét, és teljesen véletlenül láttam meg álmaim ruháját, igaz, sokba került, de nagyon megbántam, hogy nem néztem szét jobban :) ha bérelni akarod, akkor azt hónapokkal előtte le lehet foglalni, azt hiszem, 6 hónappal előtte.
2013. szept. 29. 16:04
 2/5 A kérdező kommentje:

Bérelni akarom a ruhát, semmiképp nem venni.

A meghívó az esküvő előtt 3 hónappal kiosztjuk, de az egyéb dolgok?

2013. szept. 29. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Bejelentkezni az anyakönyvvezetőhöz

Megrendelni a polgárin a szolgáltatásokat (zene, pezsgő, stb)

Ha lesz templomi, akkor azt is elintézni,

étterem alatt ha csak az időont van meg, akkor a menüt és az ülésrendet összeállítani

Koszorúslányok és a ruhái

Nászút lefoglalása

2013. szept. 29. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:

pusztán kíváncsiság:

miért nem akarsz venni? van, hogy olcsóbb, mint a bérlés, s ha nem akarod megtartani, eladod, még vissza is jöhet az ára...

2013. szept. 29. 18:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Figyu, az eladással úgy vagyok, hogy van összejön vagy sem. Ha igen lehet csak 4-5 év múlva fog elkelni, addig pedig rakosgassam. Inkább adunk ki 10-15000 Ft többet, de nem akarom tartogatni.
2013. szept. 29. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!