Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hány fős esküvőtök volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány fős esküvőtök volt, mennyibe került és mennyi pénz jött vissza a nászajándékokból összesen?

Figyelt kérdés
Alapból mennyire számítottatok?
2013. szept. 26. 11:53
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

27-es én a saját nevemben tudok nyilatkozni az "1.6 milla + még egy kicsi költséget 65 főre" esküvővel.

Nálunk kaja-pia fejenként 9 ezer volt. Korlátlan ital (tömény is) + bőséges vacsora + éjféli vacsora + alap dekor volt ebben az árban (máris 585 ezernél járunk)

A ruhám + fátylam 150 ezer (és még nem is a legdrágábbat választottam, ennél itt alig volt olcsóbb, csak jóval drágábbak voltak. Igaz lehet másik városba találtam volna olcsóbban, de úgy voltam vele, hogy a benzinezést össze-vissza, míg keresem, meg aztán a végső próba, majd érte menni, majd visszavinni benzinben megint annyi lett volna, hogy jó volt ez így)

Zene: 300 ezer

Vőfély 100 ezer

(Igen, mindkettő rohadt drága volt alapból is, a fenti összeg az útiköltségükkel együtt jött ki, mert ráadásul messziről szereztük őket. De nekem ebben nem volt kompromisszum, csak ezek tetszettek.)

A polgári nálunk 50 ezer volt, mindenféle extra nélkül, csak azért, mert a nagy terembe kértük. A kicsi csak 10 ezer lett volna, de oda meg csak 25 fő fér be.

Templom 13 ezer

Most kb. 1 200 000-nél tartunk és amint látod még nincs fotó, nincs videó, nincs torta, nincs meghívó, nincs virág, nincs sminkem, hajam, cipőm, nincs gyűrű, a vőlegénynek ruhája sincs, nincs benne a zenészék és a vőfély szállása meg még nem is tudom mi.

A vőlegénynek végül nem vettünk ruhát, meglévőben volt, nem vettem se cipőt, se fehérneműt, a sminkes lemondta az utolsó percben és az se volt, a fodrász a hajamat nászajándékba csinálta, nem költöttünk ugye dekorra se, mert az benne volt az étterem árába, a meghívókat a lehető legegyszerűbb módon és saját kezűleg csináltam, nem volt köszönő ajándék, nem volt ültetőkártya csak a terem előtt kottatartón szép "alaprajz" kb. 200 forintért, nem volt ékszerem csak kölcsön kaptam egyet és így tovább

Szóval egy csomók dologra még csak nem is költöttünk. Igaz, hogy volt ami az átlagosnál drágább, de volt amire meg semmit vagy csak keveset költöttünk és én úgy érzem semmi túlzás nem volt esküvőn, mégis ennyi lett a vége.

2013. szept. 30. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!