Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt illene adni a nővéremék esküvőjén?
"Sajnos nem vagyunk olyan viszonyban a nővéremmel, hogy ezt így megkérdezzem tőle meg fogalmam sincs, hogy mit várna el.
"
Ha nem olyan a viszony köztetek mint amilyennek kellene, akkor miért mész el a lagzira? Minek ez a színjáték akkor?
Mellesleg ha nincs kereseted, akkor nem várhatja el hogy oda állítasz 20-30eFt-al szerintem.
Ne hallgass a válaszolókra, ha egyszer nincs pénzed akkor nincs pénzed és ezt nyílván tudja a nővéred is.
Én azt mondom hogy 5000 Ft/ fő ilyen esetben elég.
ha nincs kereseted, ezt biztosan ő is tudja.
régen rossz, ha azért hívott meg, mert számít rá, hogy kifizeted a szállást, kaját.
ahogy előttem írták, vagy kérj a szüleidtől, vagy adj, amennyit tudsz, jelképeset, akár 5-10 ezret összesen. odamenni is költség, ha normálisok, figyelembe veszik.
ha ajándékot adsz, olcsóbban kijöhetsz, de kicsi az esély, hogy olyat veszel, amit használni is tudnak. sajnos ilyen a világ, hogy a pénz egyszerűbb.
nálunk volt olyan rokon-család-csapat (unokatestvérek, 5 felnőtt és 2 gyerek) akik együtt összesen 40-et adtak, ami ha úgy számoljuk, hogy 2 pár és egy nagymama, 5 kereső, nem sok, de örültünk, hogy ott voltak, és nem számoltunk.
az a normális, ha úgy hívnak meg mindenkit, hogy nem számolnak rá, hogy bármit is adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!