Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt illene adni a nővéremék esküvőjén?
Figyelt kérdés
A nővérem esküvőjére vagyok hivatalos jövő héten és nagy dilemmát okoz ez a pénz kérdés nekem. Csak féltestvérek vagyunk, így anyukám nem jön, a párommal vagyunk meghívva. Az a gondom, hogy 21 évesen még nincsen keresetem, ezért nagy összeget nem tudok rá áldozni, de tudom, hogy "sokba fogok kerülni" (2 éjszaka szállás, kaja, stb). Még soha nem voltam esküvőn,ezért nem tudom, hogy működnek az ilyen ajándékozási dolgok, de tudom, hogy lesz menyasszony tánc. Olyankor elég csak a táncoláskor adni vagy külön is szokás? Illetve a páromnak is kéne külön vagy összedobva adjuk? Azt sem tudom, hogy ilyenkor borítékba kell-e rakni... Sajnos nem vagyunk olyan viszonyban a nővéremmel, hogy ezt így megkérdezzem tőle meg fogalmam sincs, hogy mit várna el.2013. jún. 1. 23:52
11/11 anonim válasza:
Persze, szerintem szaladjon kölcsönkérni másoktól, az teljesen logikus lépés, mint itt mondják egyesek...
Esetleg a P betűs hitelcéghez ne forduljon, csak hogy ne maradjon szégyenben?
Én nem várnám el a húgomtól, hogy bármennyi pénzt is adjon az esküvőmön, ha egyszer tudom, hogy nincs jövedelme. Azt meg főleg nem akarnám, hogy a szüleinktől kérjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!