Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hány fős esküvőtök volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány fős esküvőtök volt, mennyibe került és mennyi pénz jött vissza a nászajándékokból összesen?

Figyelt kérdés
Alapból mennyire számítottatok?
2013. szept. 26. 11:53
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
67%
10-en voltunk velünk együtt, az egész esküvő és utána a vacsora maga 70.000.-be került mindennel együtt, több nászajándékot kaptunk, mint amennyibe az esküvő került, kb. 150.000.-t, pedig nem számítottunk ekkora összegre. Azt gondoltuk kb. nullán leszünk.
2013. szept. 26. 11:56
 2/31 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
80%

A feleségem és én voltunk ott, ezenkívül két tanú, akiket az utcán vadásztam. Na és persze az anyakönyvvezető, vagy mi a túró a becsületes megnevezés. Értelemszerűen így ingyen volt a "buli".

Mivel nem volt ott senki, ezért ajándék sem volt.

Kb ennyire is számítottunk, ugyanis nem is akartunk terhelni senkit ezzel.

2013. szept. 26. 11:59
 3/31 anonim ***** válasza:
53%
Miért kellene, hogy penz jöjjön vissza??? Nekünk 20 fő lesz, az arat meg nem tudom, de nem lesz nagy felhajtás, a vendégeknek pedig kikötöttuk, hogy semmi ajandek, semmi penz nem kell, csaka. Társaságuk.
2013. szept. 26. 12:00
 4/31 A kérdező kommentje:
Ki írta, hogy kell hogy visszajöjjön??? ah... álszent.
2013. szept. 26. 12:01
 5/31 anonim ***** válasza:
72%
Hogy vadásztak tanút az utcán? Csak mert tudtommal az esküvő elott jó idővel el kell adni a neveket es az adatokat.....
2013. szept. 26. 12:01
 6/31 anonim ***** válasza:
74%

800-ba került, 50-en voltunk.

300 kp-t kaptunk, plusz konyhai dolgokat és egy DVD-lejátszót.

2013. szept. 26. 12:05
 7/31 anonim ***** válasza:
64%
6-os vagyok: mi amúgy arra számítottunk, hogy több ajándékot kapunk és kevesebb pénzt.
2013. szept. 26. 12:07
 8/31 anonim ***** válasza:
55%

Aki vadászta a tanúkat, csak emlitésként tényleg volt esküvőd??

Mert min 30 nappal előtte bekell jelentkezni az anyakönyvvezetőhöz és ott bizony megkell adni a tanúk nevét és személyes adatait! Nem úgy működik, hogy kipattan a fejedből és házasodsz!!

2013. szept. 26. 12:18
 9/31 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
95%

Na, akkor leírom! 2003-ban volt, nem kellett megnevezni tanúkat. egy júniusi napon bementünk időpontot kérni, harminc egynéhány napra kaptunk időpontot délelött 10-re.

És mint írtam, előtte pár perccel még bőszen szólítgattam az embereket az utcán, de sikerrel jártam.

Plusz info: gyűrünk sem volt, és egyszerű nyári cuccban ballagtunk az esküvőre. Mikor bementünk, az anyakönyvvezető közölte, hogy foglaljunk helyet, mindjárt jön az ifjú pár. Erre közöltem vele, hogy azok mi lennénk, majdnem hanyatt esett a meglepetéstől.

2013. szept. 26. 12:23
 10/31 anonim ***** válasza:
33%
Mi 25-en voltunk. 500 ezerbe került és ennyi vissza is jött.De mivel a szüleim azt mondták ők kifizetik az esküvőt így +500 ezerrel zártuk.
2013. szept. 26. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!