Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány fős esküvőtök volt, mennyibe került és mennyi pénz jött vissza a nászajándékokból összesen?
A feleségem és én voltunk ott, ezenkívül két tanú, akiket az utcán vadásztam. Na és persze az anyakönyvvezető, vagy mi a túró a becsületes megnevezés. Értelemszerűen így ingyen volt a "buli".
Mivel nem volt ott senki, ezért ajándék sem volt.
Kb ennyire is számítottunk, ugyanis nem is akartunk terhelni senkit ezzel.
800-ba került, 50-en voltunk.
300 kp-t kaptunk, plusz konyhai dolgokat és egy DVD-lejátszót.
Aki vadászta a tanúkat, csak emlitésként tényleg volt esküvőd??
Mert min 30 nappal előtte bekell jelentkezni az anyakönyvvezetőhöz és ott bizony megkell adni a tanúk nevét és személyes adatait! Nem úgy működik, hogy kipattan a fejedből és házasodsz!!
Na, akkor leírom! 2003-ban volt, nem kellett megnevezni tanúkat. egy júniusi napon bementünk időpontot kérni, harminc egynéhány napra kaptunk időpontot délelött 10-re.
És mint írtam, előtte pár perccel még bőszen szólítgattam az embereket az utcán, de sikerrel jártam.
Plusz info: gyűrünk sem volt, és egyszerű nyári cuccban ballagtunk az esküvőre. Mikor bementünk, az anyakönyvvezető közölte, hogy foglaljunk helyet, mindjárt jön az ifjú pár. Erre közöltem vele, hogy azok mi lennénk, majdnem hanyatt esett a meglepetéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!