Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hány fős esküvőtök volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány fős esküvőtök volt, mennyibe került és mennyi pénz jött vissza a nászajándékokból összesen?

Figyelt kérdés
Alapból mennyire számítottatok?
2013. szept. 26. 11:53
1 2 3 4
 11/31 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
91%
Bár a lepontozást nem értem, mert a kérdésre válaszoltam, nem fikáztam senkit. Egész egyszerűen csak leírtam a saját esküvőmet.
2013. szept. 26. 12:25
 12/31 anonim ***** válasza:
79%
300 ezerbe került, ebből mi álltunk 100-at a többit a szülők, 40-en voltunk, 400-at kaptunk összesen nászajándékba. A közeli rokonoktól kb. sejtettük mennyit kapunk, de még így is több lett, mint amire számítottunk.
2013. szept. 26. 12:27
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Mikor minket meghivtak elotte beszeltem a parral es nem gyoztek ecsetelni hogy mennyibe van nekik de egy jo naszneppel ez boven visszajon...

Tudtuk, hogy 10-10 ezer a kaja fejenkent, amibol en es parom kaptunk is de a fiunk nem... Es szeket se gondoltak neki... Az olemben ult vegig.. Kibontottam a boritekot es osszesen 15ot kaptak... Egyreszrol a szamito magatartasert, masreszrol meg azert mert csaladilag hivtak minket es a Fiunk egy tanyer levest nem kapott az en vacsoramat ette...

Gusztustalan volt mert a meghivast csak a penz miatt tettek.. Tudjak az anyagi helyzetunk igy tobbre szamitottak...

En igyekeztem minusz 5 ezret csinalni a penz es a vacsink kozt...

Mi is akarunk eskuvot...

Ha ezt igy hivjak.. Jovore keszul el a hazunk teljesen, az egesz nagy csaladot meghivjuk egy lakasavato ebedere, anyakonyvezo beul a vendegek koze (ugyse ismeri a rokonsag egymast) es majd egyszer csak megtudjak hogy ok nem csak egy ebedre jottek... :)

Ha az ember tenyleg csak a boldogsagat osztana meg, akkor ahhoz nem kellenek anyagiak...

Fiunk szuletesenel mindenki kerdezte mit kerunk osszeirtam a listat aki gondolta lehuzott rola valamit... A forgo -zrnelotol kezdve (ami 4 ezer forint) volt fent legzesfigyelo csorgo pelenka hordozo stb stb stb..

Talan ez is jo mint 8 kenyerpiritoval gazdagodni... Adsz egy listat az erdeklodoknek...

2013. szept. 26. 12:27
 14/31 anonim ***** válasza:
68%

Mikor leírom hogy a szüleim fizették az esküvőnket, állandóan lepontoznak.

Kedves lepontozó!

Ők ajánlották fel és nyilván megtehették, nem a megélhetésükből vettem el azt a pénzt. Amúgy mi is jól álltunk anyagilag simán kifizethettük volna, csak ők erősködtek. És ha mi fizetjük akkor odaadták volna ezt a pénzt ajándékba. Ennyi, lehet irigykedni jó fej, jó módú szüleim vannak. Én is megtanultam spórolni, nem szórjuk a pénzt. Gondolom a te kezedből meg kifolyik a pénz.

2013. szept. 26. 12:38
 15/31 anonim ***** válasza:
90%

Ketten voltunk és a tanúk. Szóltunk nekik, hogy nem kérünk ajándékot, csak a jelenlétüket. Meghívtuk őket egy közös ebédre, szóval ha úgy vesszük, mi mínusszal zártunk. De így akartuk, így volt jó! :)

Csak egy plusz információ: mi idén házasodtunk a férjemmel, és nem kellett előre leadni a tanúk nevét. Semmit. Csak az esküvő előtt kérték el tőlük a személyit.

2013. szept. 26. 12:46
 16/31 anonim ***** válasza:
58%
100-an voltunk, 1.700.000.- forintba került (nem mi fizettük, hanem a szüleim), 1.400.000.- forint nászajándékot kaptunk. Nem számolgattuk előre, mennyit fogunk kapni.
2013. szept. 26. 13:09
 17/31 anonim ***** válasza:
57%

107-en voltunk, 1,3-1,4 millió Ft-ban volt mindennel együtt, kicsit mínuszban voltunk, de idővel sikerült eladni a menyasszonyi ruhám (ahogy eredetileg is terveztük), a megmaradt rövid italokat is, így a végén 0-ra jöttünk ki.

Kb. 1 millára kalkuláltuk először a ktg-eket.

2013. szept. 26. 13:17
 18/31 anonim ***** válasza:
67%

én nem értelek titeket, komolyan... nyilván nem a 4fős, 0ft-os esküvőkre kíváncsi a kérdező, hisz egyértelmű, hogy a kéttanús az ingyen van (ha nincsenek igények külön...)

nekünk 850E körül lett a vége, a tortát (20E ft) és a zenekrban az énekesnőt (30e ft) nem mi fizettük, minden mást igen. 120fő, ebből 15 gyerek. Majdnem 1,5Millió jött vissza.

2013. szept. 26. 13:24
 19/31 anonim ***** válasza:
69%
10es vagyok, mi ennyire is számítottunk kb., szülők, nagyszülők meg is mondták előre, hogy mennyit fognak adni.
2013. szept. 26. 13:25
 20/31 anonim ***** válasza:
54%
Mi penzt kertunk. 1.3 m Ft-ba kerult es kb ennyi is jott vissza. Tehat +-0. De ez meg 2001-ben volt.
2013. szept. 26. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!