Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amit utólag máshogy szeretnél/máshogy csinálnál az esküvődön? Alapvetően jól sikerült?
Kb. mint a 3-as válaszoló.
Sosem izgatott maga az esküvő, viszont mindig valami felejthetetlen nászutat szerettem volna.
De az egész család győzködött minket, hogy higyjük el, majd ha öregek leszünk olyan jó lesz visszagondolni arra, hogy szép és nagy esküvőnk volt és nézegetni a képeket róla és beadtuk a derekunkat. Hiba volt.
Így valóban volt egy szép esküvőnk, jónéhány olyan emberrel akikkel egyébként szökőévente egyszer találkozunk, ráköltöttünk egy csomó pénzt, és a fele sem jött vissza. Ennek következtében a nászutunk valóban felejthetetlen volt, mert itthon ültünk. :))
Szóval ha újra csinálhatnám csak és kizárólag a legszűkebb család, semmi flanc és abból a pénzből ami el lett költve az esküvőre elmennénk valami tényleg felejthetetlen nászútra.
Ezt a ráköltöttünk egy csomó pénzt és a fele sem jött vissza dolgot én sem értem. Azért legyen nagy esküvő, hogy sokan legyenek és több pénz jöjjön be???
Amúgy a "nagy esküvő" szó elég relatív. 50 fő, 100fő, 200fő??
Én ugyanígy csinálnám! Tökéletes volt! :)
(csak két tanút hívtunk, nem volt semmi felhajtás)
másik ruhát választanék. másik fotóst - nem lettek rosszak a képek, csak egy bizonyos fotós képei jobban tetszenek.
lenne templomi - ezt nagyon bánom, remélem lesz rá lehetőségem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!