Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek volt templomi esküvője?
Figyelt kérdés
Ti hogyan csináltátok? Mikor tudtatok beszélni a pappal, mise után megvártátok? Csak odamegyünk, és mondjuk, hogy esküvőt szeretnénk? Vagy hogy megy ez?
Ne értsetek félre, régen sokat jártam templomba, hívő is vagyok, de nem igazán beszéltem pappal, ezért nem vagyok benne túl járatos.
2013. szept. 19. 17:33
11/15 anonim válasza:
A köszönés:
Dicsértessék a Jézus Krisztus.
Ezt illene, de ha nem akarod akkor napszaknak megfelelő is mehet.
12/15 A kérdező kommentje:
Igen, én is így köszönnék magamtól, mert így tanultam annak idején, akkor ezek szerint ez teljesen jó :) Köszi a válaszokat!
2013. szept. 20. 17:59
13/15 anonim válasza:
A Dicsértessék még mindig megy :) én csak úgy szoktam, hogy Dicsértessék, X. Atya. És egyszerűen csak elmondtam, hogy férjhez megyek és szeretném, ha összeadna minket.
14/15 anonim válasza:
Nyilván attól függ, hogy milyen vallásról beszélünk, de ha katolikus vagy -a dicsértestékből gondolom- akkor az az illő. Nálunk (evangélikus pár), Erős vár a mi Istenünk!, reformátusoknál: Áldást, békességet! :)
15/15 anonim válasza:
Nálunk a lányom keresztelő előkészítőjén jött szóba és mondta menjünk be hozzá,Közösségi ház és ott.De amúgy tegeződünk már.Nagyon aranyos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!