Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ötlet?
Figyelt kérdés
Arra gondoltunk, hogy esküvőre a menü a következő lenne:
-Leves
-2. fogás: mikor odaadjuk mindenkinek a meghívót felsorolnánk 3 ételt, amiből lehetne választani és megkérdeznénk, ki mit enne szívesen. Ha ezeket az infókat összegyűjtöttük elküldenénk az étteremnek, hogy a 60 főből hány 1-es étel, hány 2-es és hány 3-as ételt szeretnénk rendelni. Azért gondoltunk erre, mert ahol fogjuk tartani a lagzit iszonyatosan nagy adagokat adnak és az ember utána így is órákig eltelik, szóval ha nem muszáj, nem fizetnénk ki egy csomó pénzt azért, hogy megmaradjon minden az asztalokon.
-Éjféli menü: Töltött káposzta és marhapörkölt galuskával
Persze emellett még lenne aprósüti, pogácsa (sajtos és tepertős), gyümölcsök és a torta.
En szerintem nem nagyon jó ötlet, mivel a vendégeidet zavarba is hozhatnád, hogy nekik most választaniuk kell, hogy va
2013. szept. 19. 12:54
3/19 anonim válasza:
Szerintem ez a mutatvány alapból bukás. Lehet hogy hónapokkal előtte én 1 mondok, de aznap kettest ennék, vagy elfelejtettem hányast mondok, vagy alapból nem érdekel hányast mondtam. Hogy tudod bebizonyítani hogy Gipsz Jakab 1 rendelt, Géza bá 2. De ha fel is írod és Géza bá esküdözik hogy ő 2. rendelt, akkor mit csinálsz? Leállsz vele vitatkozni az esküvődön? Ez a rendszer esetleg csak akkor "menne el" ha lennétek 10-en. 60embernél hidd el lesznek olyan emberek akik bekevernek. Szóval inkább tálakat kérj amin több fajta étel van. Sokkal jobb, praktikusabb. Ha mondjuk a férjem csirkemellet rendel én meg töltött húst, de aznap nem is kívánok azt hanem mást ennék akkor az olyan nem jó. Nem lennék 100% ig megelégedve a kajával és azt mondanám ha már meghívtak és adok egy normális összeget ajándékba had egyek már egy jót.
2013. szept. 19. 12:59
4/19 anonim válasza:
mi olyan étterembe mentünk ahol személyenként 5000 ft-ot kellett fizetni viszont cserébe annyit ehettek és annyi félét amennyit csak akartak.Mindenki elégedett volt.
2013. szept. 19. 13:00
5/19 anonim válasza:
Nekem tavaly volt az esküvőm és olyan jó volt hogy ilyenekkel nem kellett foglalkoznom. Úgy is hozzád mennének panaszra. Szóval tálakban gondolkodj.
6/19 anonim válasza:
Nekem nem lenne gondom ezzel. Viszont a kéne akkor kis kártyát készítenetek, hogy ki mit kért. Ez lehetne pl. az ültetőkártya, hiszen akkorra mindenki elfelejti, hogy mit rendelt.
Vagy egy másik ötlet. 2. fogásnak mit szólnátok többszemélyes tálakhoz? Azokon sok minden van (rántott hústól a rántott zöldségig, többfajta köret). És majd szed arról magának mindenki amit csak akar.
Az éjféli menünél szerintem a töltött káposzta mellé nem kell marhapöri, elég csak a káposzta.
7/19 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a többszemélyes tálaknál pl az lehet a buktató, hogy van 3 féle étel mondjuk és abból 1 nagyon fogyna, a másik 2-ből meg aztán megmaradna egy csomó. Attól félek, hogy így rengeteg étel megmaradna és csak pazarlás lenne az egész.
2013. szept. 19. 13:06
8/19 A kérdező kommentje:
Anyumék voltak lagzin és ott az ételek 2/3-a megmaradt és a pincérek vitték vissza a teli tálakat.
2013. szept. 19. 13:08
9/19 anonim válasza:
Hidd el hogy nem marad meg nagyon sok ételt. Ha normális átlagos és jó kajákat raktok a tálra akkor mindenki kiválogatja először amit szeret és utána meg jön a többi, mert alapból megkívánod a rostonsült csirkemell mellet a rántott húst. Nálunk is így volt és nem volt nagy kajaveszteség, mármint ha jól van kiszámolva az adag.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!