Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Arra gondoltam, hogy a lagzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arra gondoltam, hogy a lagzi után a megmaradt kajákat szétosztom a szomszadaim között akik nem lettek meghíva a lagziba. Szerintetek milyen ötlet?

Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 15:49
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
56%
Ez egy nagyon gáz ötlet. Nem voltak elèg fontosak nektek, de a kajamaeradèkot odaveted...
2013. aug. 24. 15:52
 2/38 anonim ***** válasza:
53%

Hát, ne is haragudj, de én a fejedre borítanám. :D

Hacsak nem éheznek, vagy nincsenek nagyon rászorulva, akkor kicseszett nagy sértés. Vagy hívtad volna meg őket, ha fontosak. DE inkább adj a vendégeknek belőle a lagzi végén, vagy add oda a hajléktalanoknak!

2013. aug. 24. 15:56
 3/38 A kérdező kommentje:
Az egész utcát nem hívhatom meg a lagziba, a vendégek meg eleget esznek ott.
2013. aug. 24. 15:59
 4/38 anonim ***** válasza:
86%
Én örülnék a finom ingyen kajának, biztos nincs bennem elég büszkeség :D
2013. aug. 24. 16:00
 5/38 anonim ***** válasza:
59%
Ha a szomszédaid helyében lennék, nagyon megalázónak tartanám..... Inkább add oda a vendégeknek. De ezt az ötletet nagyon hamar felejtsd el.
2013. aug. 24. 16:02
 6/38 anonim ***** válasza:
62%
A vendégeknek szokás elcsomagolni a kaját. Tortából vihetsz, az kedves dolog, de ha hozzám beállítanál maradék káposztával meg rántott hússal, én nem fogadnám el, de még meg is botránkoznék, hogy kaját hozol, mintha rászorulnék.
2013. aug. 24. 16:03
 7/38 anonim ***** válasza:
59%
Számomra is sértő lenne. A vendégeknek csomagold el inkább. Ez is milyen megfogalmazás már.. SZÉTOSZTANI a szomszédok között. Mi vagy te, szeret szolgálat hogy kaját osztasz?!
2013. aug. 24. 16:07
 8/38 anonim ***** válasza:
49%
Én a fejedhez vágnám. - és az eddigi semleges jó viszonyunk utálkozássá alakulna irántad. Úgy gondolod, a szomszédaid a lakodalmadba nem voltak elég jók, de azért leereszkedsz hozzájuk egy kis maradékkal? Mifelénk a malacok eszik a maradékot, szóval úgy állnék hozzád is.
2013. aug. 24. 16:08
 9/38 anonim ***** válasza:
84%
Úgy látszik a válaszolók többségénél nem szokás, de felénk igen. Nyilván nem azt osszák szét, ami már szétolvadt az asztalon, de szokás többet rendelni és kóstolóba vinni azoknak akik nem annyira közeliek, hogy meghívják, de azért fontosak a párnak. Szépen becsomagolják és kóstolót visznek a lagziból. Húst is szoktak adni, a süti mellé. Ezek általában olyan ételek, amelyek megmaradnak a konyhán, azaz nem szolgálták fel őket, de nyilván egy kicsit rászámoltak az adagokra.
2013. aug. 24. 16:18
 10/38 anonim válasza:
64%
Mifelénk is szokás adni a lakodalmi ételsorból, de nem így. Ha a szomszédok hivatalosak voltak a lagziba, akkor utólag is adhatunk még nekik, ha akkor nem osztottuk szét mindet. De ha nem voltak ott, az alamizsna és igencsak sértő lenne. A megmaradt ételből például az örömszülők szoktak bevinni a munkatársaiknak kóstolót, és eldicsekednek, milyen boldogok, hogy a gyerekük megházasodott, s ebben az esetben érthető, hogy a lagziba nem kaptak meghívást, hiszen az ifjú párnak nem rokonaik, de mégis kicsit részesei lehetnek az örömszülők boldogságának.
2013. aug. 24. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!