Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra gondoltam, hogy a lagzi után a megmaradt kajákat szétosztom a szomszadaim között akik nem lettek meghíva a lagziba. Szerintetek milyen ötlet?
Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 15:49
31/38 anonim válasza:
27-es, mi sem vagyunk szegények, de a szomszéd szemeteskukája és konyhamalaca sem vagyok, hogy áthozza hozzám, ami neki már nem kell...
és figyelem! pár szelet kóstoló a süteményből, az más!
De a kérdésben konkrétan maradék ételről volt szó.
32/38 A kérdező kommentje:
A megmaradt és nem a maradék kajáról van szó. Ha te lennél a szomszédom még kutyaszart sem adnék neked nemhogy ennivalót!
2013. aug. 25. 15:49
33/38 anonim válasza:
hagyd a fenébe, kérdező. Akik itt köpködnek, hogy ráborítanák a fejedre, azok súgnának össze először a hátad mögött, ha nem vinnél nekik.
Sok boldogságot, és hozz sütit nekem is :))) Én meg főzök hozzá neked kávét.
34/38 anonim válasza:
Drága kérdező, hát nem azt magyaráztam az imént, hogy úgyse fogadnám el? Vagyis teljesen mindegy, hogy a maradék hátszínt ajánlod-e, vagy a maradék kutyaszart (ami fura egy lakodalmi menüben, de hát ti tudjátok, ízlések és pofonok)akkor is hiába ajánlod.
35/38 Frigg válasza:
De értsétek már meg, hogy nem az összerágott csirkelábat lökné be a postaládán!
Én semmi kivetnivalót nem találok ebben, főleg, ha jó a kapcsolat a szomszédokkal. Én kifejezetten örülnék neki, kedves gesztus. :) (meg is éheztem most :P )
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!