Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet, hogy a meghívón egy a párommal közös kép legyen? Vagy van valami ötletetek?
Értelemszerűen az esküvői meghívókon a pár közös képe szokott lenni.
(De ha szeretnétek formabontóak lenni, rátehettek egy fényképet egy lila okapiról is.)
Ha jó a kivitel...
priviben elküldöm a mi meghívónkat
Én terveztem, ketten kiviteleztük
Igaz nem fényképes, de kíváncsi vagyok az őszinte véleményedre
szüleim egyszerü, csodaszép képének a hátuljára volt akkor még kézzel írva a meghívó...annyira egyszerü, hatásos, nagyszerű, hogy mi is ilyet akartunk...de aztán más lett :) mi cd-t adtunk, arra lett rányomtatva a meghivo szövege, masnival átkötve.....a cd-n meg egy ilyen zenés képes videó, a végén megint a meghivó szövege :)
bejött mindenkinek :)
Bevallom őszintén, én még nem láttam ilyenből szép kivitelezésűt. Általában az elsődleges probléma az szokott lenni, hogy a pár képe sem egy profi, beállított fotó, hanem egy amatőr, gyenge minőségű kép amit ők maguk készítettek, és egyszerűen hülyén fest.
Mennyivel stílusosabbak ezek az elegáns meghívók:
Ezekhez képest!
A kevesebb néha több! Sok pár gondolkodik így, hogy ha raknak rá képeket, díszt, mintát, színt, akkor milyen szép meg sokat mondó lesz. De épp ellenkezőleg... a kevesebb néha több! Az elegancia ismertetőjegye, hogy visszafogott.
Röviden: én nem tartom jó ötletnek, mert általában nem ízléses vagy megnyerő.
Tényleg nem jók.
.de a jack & kate - es szép...vagyis nekem tetszik nagyon...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!