Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képvetítés helyett albumok körbeadása az esküvői
ebéd után. Milyen ötlet?
Figyelt kérdés
50 fős esküvőt tervezünk, délelőtt lesz a polgári és a templomi, majd utána egy ebéd az étteremben. Szerettünk volna képvetítést, már össze is válogattuk a gyerekkori képeinket, de időközben kiderült, hogy az étteremben mégsincs lehetőség a képvetítésre, így arra gondoltunk, hogy egy-két fotóalbumot nyomtattatunk és azt adjuk körbe. Így mindenki meg tudja nézni a képeinket. Ez így nagyon furcsa lenne?
Közös albumba kerüljenek a képeink vagy legyen egy a menyasszonynak és egy a vőlegénynek? Esetleg 3 legyen: 1 menyasszonyi gyerekkori képei, 1 vőlegény gyerekkori képei és a közös képeink?
2013. júl. 27. 09:54
1/10 anonim válasza:
Tavaly voltunk egy esküvőn, ahol a díszítés része volt, hogy a pár szerzett valahonnan régi ablakkereteket, olyanokat, amik négyzetes, több részesek. Azt hiszem 3x2 négyzet volt mindegyiken. A menyasszony azokat kicsit megfestegette (nem kell hozzá kézügyesség, csak kicsit beszínezte meg 1-2 motívumot festett rájuk) és az szolgált képkeretként. Mindegyikbe kiválogattak 6 képet az életük különböző fázisaiból és ez volt körberakva a vacsora helyszínén. Szerintem ez azért is jó ötlet, mert nem "kötelező szintű, programozott" végignézni, de ott vannak és rájuk lehet nézni. Ráadásul nagyon szép díszek voltak a lagziban. Én a képvetítést amúgy nem is szeretem, de ez tetszett.
2013. júl. 27. 09:59
2/10 anonim válasza:
Nem tartom praktikusnak, mert egy esküvői ebéden azért elég nagy a zsúfoltság, nem olyan kányelmes könyv méretű tárgyakat körbe adogatni, ráadásul kicsit olyan fapados is, hogy várni kell a fotókra, ha már valakit egyszer érdekel.
2013. júl. 27. 10:04
3/10 anonim válasza:
Általában az embereket nem érdeklik a más gyerekkori képei, talán a legközelebbi rokonokat kivéve, de őket is csak akkor, ha van abból a korból közös élményük és azt viszontlátják. Kényszerből, jobb esetben tapintatból végignézik, és hozzá is fűznek "jaj, milyen aranyosak" mondatot.
Én nem untatnám a vendégeimet se vetítéssel, főleg nem album nézegetéssel.
A csúcs, mikor mindezt CD-n is kiosztják, mint köszönőajándék.
2013. júl. 27. 10:07
4/10 anonim válasza:
Vannak textil vászonos táblák falra tehető vagy állványos,azt körbe díszititek,szalagok vagy virágok,lufi, és középre mehetnek a képek.Nem kell túl sok kép csak a leg lényegesebbek!Akit érdekel oda megy megnézni.
2013. júl. 27. 10:14
5/10 anonim válasza:
Soha nem untatnám a vendégeket képekkel. Aligha érdekel akárkit is.
2013. júl. 27. 10:19
6/10 anonim válasza:
Halálra unnám ezt a kötelező albumnézegetést. Inkább oldjátok meg a vetítést vagy hagyjátok az egészet. a képkeretes ötlet is teszik, amit fentebb írtak) Sok boldogságot nektek!
2013. júl. 27. 21:09
7/10 anonim válasza:
Borzasztóan unnám, ha vendég lennék. Inkább feszítsetek ki egy szalagot, és arra tűzzetek ki 5-10 képet rólatok a gyerekkorotoktól máig, ha ehhez mindenképpen ragaszkodtok, és a lagzitok stílusába belefér. A vendégek jót fognak mosolyogni rajta, de ki a fene akar HÁROM fotóalbumot végiglapozni egy lagzin?!!!!
2013. júl. 28. 20:04
8/10 anonim válasza:
Az albumos megoldás tényleg nem jó, de a képvetítéseket én igenis nagyon szeretem. Csakhogy ellenpélda legyek. Akkor is ha nem ismertem, a párt gyerekkorában. Ez olyan szép dolog szerintem!
Az első ötlet nagyon tetszik, így olyan tárlat szerű, nem?
2013. júl. 29. 17:22
9/10 anonim válasza:
Az ötlet aranyos, de nem tartom jó ötletnek. Kényelmetlen tartani az albumot, olyan ember is rá lehet kényszerítve, aki mást szeretne éppen csinálni, könnyen tönkretehetik evés közben (ha vki még épp eszik vagy sütizik)... Sztem a képkeretes megoldás jobb. Egyedibb is, hangulatosabb is, és tényleg az nézi meg, aki szeretné.
2013. júl. 29. 22:19
10/10 anonim válasza:
Részemről én unalmasnak találnám ha egy esküvői bulin fényképalbumot kellene nézegetnem. Mondjuk engem a vetítés se érdekelne. Olyan erőltetett az egész...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!