Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nálatok mi lesz a hétvégi ebéd?

Nálatok mi lesz a hétvégi ebéd?

Figyelt kérdés

Ötleteket várok, mert nem tudok dönteni.

Van a fagyóban csirkecomb, sütnivaló kacsa, sertésmáj, és a legkülönbözőbb fagyasztott zöldségek.

Nem tudok dönteni, melyiket vegyem elő kiolvasztani.



2012. dec. 7. 09:55
 1/9 anonim ***** válasza:
borsólevest és paprikás csirkét csinálok noklival meg ubisalátával.
2012. dec. 7. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:

Húsleves.

Csirkemellet töltök lángostésztába és úgy sütöm ki. Köretnek saláta lesz hozzá.

Desszertnek aranygaluska.

2012. dec. 7. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
Marha hús leves, fött marha hús meggy szósz
2012. dec. 7. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:

A borsóleves nagyon jó ötlet, ezt már biztosan megcsinálom.


A csirkemellett tölteni lángos tésztába: elárulod, hogyan csinálod?

Nekem csirke-combom van a fagyóban, azzal is jó lenne?

2012. dec. 7. 11:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálunk tyúkhúsleves és brassói lesz
2012. dec. 7. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
mézes almaleves és baconbe göngyölt csirkemáj fűszeres krumplival lesz
2012. dec. 7. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]


Itt a receptje. Már többször elkészítettem, nagyon finom!

2012. dec. 7. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

Csirkeaprólékból leves (sok lábbal), csirkepörkölt nokedlival (sok combbal), ez lesz vasárnap, desszertnek van diós és sós süti.


Holnap gulyásleves, utána aranygaluska sodóval. Gulyás után mindig valami ilyesmi van csak, mert elég laktató, mindannyian szeretjük, sokszor fejenként 2-2 tányér is megy, utána meg akkor nem nagyon kell semmi. Néha fánk, kis házi lángos, vagy házi kürtőskalács, házi kakaós vagy fahéjes csiga, lekváros bukta. Legtöbbször valami kelttészta.


Kérdező, én ezekből valami zöldséglevest vagy fradilevest csinálnék, és vagy a combokat, vagy a kacsát szedném elő, megsütni sütőben. Kacsa mellé csinálnék narancsos sült almát.


Jut eszembe, azt is csinálok valamelyik nap, mert rákattantunk mostanság :)


(Néhány szem alma megpucolva, negyedelve vagy cikkekre vágva. Rácsorgatni egy narancs levét, mézet, megszórni kevés cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel, és mehet a sütőbe. Kb 10 perc elmúltával hozzáteszünk 2-3 narancsot, pucolva, cikkeket felvágva (mandarinnal is nagyon jó), és újabb 10 perc elteltével kész is. Tálaláskor mehet rá egy kis szicíliai különleges fűszeres bor, vagy sima fehér vagy vörösbor. Kacsához, csirkéhez, sült szárnyasokhoz és önmagában is nagyon finom.)

2012. dec. 7. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a lángost, ez jónak néz ki.


A narancsos almát a kacsa mellé: nos ez egy karácsonyi terülj-asztalkámnak is beillik, valószínű, hogy akkorra ez a tipp egynek nagyon is jó lesz. Köszi.


Mindenkinek ment a zöld kezecske!

2012. dec. 7. 14:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!