Holnapra ebéd tippek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 20:01
2/15 anonim válasza:
Csirkemell hagyma serpenyőben rá sajt. A csirkemell apró darabokn, a serpenyőt előtte ki kell vajazni... ISTENI
4/15 anonim válasza:
Kakukkfüves paradicsomleves és rizses hús, majd egy tálka puding. ( csoki, vanília, vagy puncs)
5/15 anonim válasza:
Ja és a paradicsomleveshez reszelt sajt.
7/15 anonim válasza:
zöldbableves,mustáros csirke gombaszósszal és petrezselymes burgonyapürével,tiramisu,
8/15 anonim válasza:
Én ma hurkát és kolbászt sütök, főzök mellé krumplit és vegyes savanyúsággal tálalom.
Tegnap gulyásleves volt plusz burgonyás túrós pogácsa.
Előtte lencsefőzelék sült virslivel.
Hétvégén pedig
Almával töltött fűszeres rántott karaj (a húst sóval, borssal, pici gyömbérrel fűszerezem, majd megtöltöm almával és kirántom). Mellé dinsztelt lilakáposzta és rizs lesz.
9/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok
Plusz húsleves májgombóccal vagy vajgaluskával. Ezt kifelejtettem. :)
10/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. disznóhús van itthon. krumpli, tészta.
2012. dec. 7. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!