Holnap sztrapacska lesz az ebéd viszont nem lesz időm holnap főzni. Ha me este megcsinálom kiszárad holnapra vagy ugyanolyan ízű lesz?
Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 09:13
1/6 anonim válasza:
... ház az csak frissen jó......
2/6 anonim válasza:
Szerintem a galuskát kifőzheted, a szalonnát megpiríthatod. Én a túrót aznap kavarnám ki, és úgy melegíteném össze az egészet, persze csak ha annyi időd van azért.
3/6 anonim válasza:
Igen a sztrapacska az az étel ami kizárólag frissen jó, bár meg lehet enni még egy két naposan is, de kiszárad. Én ezt általában azzal orvosolom, hogy teszek a saját adagomra tejfölt úgy nem veszt annyit az 'értékéből'.
4/6 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam,hogy a galuskát kifőzöm ma, a szalonnát rápirítom és holnap összekeverem a túrót tejföllel és úgy bedobom a sütőbe. Vajon így finom lesz?
2011. febr. 25. 12:00
5/6 A kérdező kommentje:
Ha tényleg csak frissen finom akkor inkább vasárnap csinálok ilyet és holnapra mást csinálok.
2011. febr. 25. 12:00
6/6 anonim válasza:
Mivel kisbabám van, így én meg szoktam főzni előző este. Természetesen letakarva hűtőben tárolom. Amikor kifőzöm alaposan leöblítem, olvastam már olyan receptet, ahol kifejezetten azt írták, hogy csak le kell szűrni. Szóval szerintem nyugodtan megcsinálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!