Mit tudnék főzni ebéd gyanánt a barátnőimnek holnapra?
Figyelt kérdés
mert jönnek hozzám és ebédelni csak kellene nekik.
Köszy a válaszokat előre is.
2011. ápr. 20. 17:28
1/7 anonim válasza:
Tepsis húst, rakott krumplit, amivel nem kell sokat szórakozni, csak berakod a sütőbe, közben beszélgethettek, kiveszed, és már tálalhatod is.
2/7 anonim válasza:
Mid van otthon, és hányan lesztek??
3/7 anonim válasza:
kifőzöl makaróni tésztát, hozzá egy üveg bolognai szósz, sajt kész is a finom ebéd:)
vagy rizst főzöl ahhoz tudsz csinálni csirkét, halat, rántott gomba, karfiol
paprikás krumpli, rakott krumpli
tejberizs gyümölcsöntettel
rizseshús, tésztákat nagon sok féleképpen tudod, sajtos-tejfölös, spenótos, zöldséges stb
csinálhatsz pizzát is mindenféléből, hús, tonhal, zöldségek stb
ezek gyorsan megvannak és könnyűek is
4/7 anonim válasza:
Szerintem is a házipizza lesz a nyerő .
5/7 anonim válasza:
Spagetti, utána valami desszert...Gyümisali! :) Nemtom, nekem ezek a kedvenceim! De lehet pizza-házi, meg hurka kolbász sültkrumplival meg salátával! :)
6/7 A kérdező kommentje:
5-en leszünk és éppen minden megvan itthon ezekhez a dolgokhoz csak éppen nem vagyok egy konyhatündér, de azért megpróbálkozok ezek közül valamelyikkel mert mindegyik nagyon jól hangzik.
Köszy a válaszokat. :)
2011. ápr. 20. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!