Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Osztályfőnöknek közös nászaján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztályfőnöknek közös nászajándék az osztálytól? Akármilyen ötlet jöhet.

Figyelt kérdés

A volt osztályfőnökünknek nyáron lesz az esküvője (tavaly ballagtunk). Osztályszinten meg vagyunk hívva a templomi esküvőre, és szeretnénk meglepni valami jó kis ajándékkal, de nincs ötletünk. Vagyis néhányan jöttek már ötletekkel, de mind olyan gagyi.

Tudnátok tanácsolni valamit? Jó humorú, nagyon rendes és fiatalos pasiról van szó :)

2013. jún. 10. 15:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%
én vásárlási utalványt javasolnék,meg valami közösen készített dolgot,ami nem kerül pénzbe,csak személyes dolog
2013. jún. 10. 18:40
 2/15 anonim válasza:
100%

Szerintem attól függ, hogy mit szeretnek csinálni, bár, ha fiatalos a pasi akkor valami közös programra kéne jegyet venni, amit bármikor felhasználhatnak...

szerintem

2013. jún. 10. 19:06
 3/15 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ hogy mennyit szántok rá. Lehet az utazási irodáknál ajándék utalványt venni. Ezt azért írom mert én ilyennek örülnék. Nem feltétlen kell óriási összegekre gondolnotok, már talán 5 ezertől van.
2013. jún. 11. 08:40
 4/15 A kérdező kommentje:

fejenként 1-2 ezer mindenképp van rá, az ugye kapásból 60000. közös program már azon kívül is van, osztálykirándulás, amit direkt úgy időzítettünk, hogy még mielőtt "bekötik a fejét", mert mondta, hogy utána nem akar eljárkálni az asszonyka mellől :)

nászutat, utazgatásokat szerveznek a nyárra :/

ajándék utalványt meg ballagásra adtunk :D

de köszi az ötleteket, várom még, hátha :)

2013. jún. 11. 10:05
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg beszélni az anyjával, aki gondolom nagyjából képben van kitől mit kapnak a "gyerekek". Szerintem tőle hasznosabb választ kaphatsz.
2013. jún. 11. 10:59
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha a pénzt adnátok oda? :) Van ilyen érdekes kis játék, hogy pénzlabirintus, nézz utána, abba belelehetne tenni, vicces, frappáns :)
2013. jún. 17. 18:21
 7/15 anonim ***** válasza:
40%

Klasszis és gyönyörű ajándék pl. a Herendi vagy egyéb szép porcelánkészlet. Ha túl drága, akkor vegyetek csak egy kis készletet: egyedi, zsűrizett kerámiadarabokat: pl. két gyertyatartót és egy vázát vagy hasonló kombinációkat.

Vannak nagyon moder és fiatalos verziók is, nézzetek körül.

2013. jún. 17. 18:31
 8/15 anonim ***** válasza:

Figyelj szerintem ha szerveznek utazgatásokat a nyárra,akkor az pont azt mutatja,hogy szeretnek világot látni.:) Szerintem Te is örömmel vennél ilyen esetben még egy utat.Már ha csak egy hosszú wellness hétvégéről beszélünk akkor is.Vannak a neten jó kis kuponok (jó árban is),amit -tól -ig fel lehet használni Én tuti ilyet adnék,ha tudnám,hogy szeretnek menni és mennek is,mint írtad.

Mézes hetekből-napokból gondolom sose elég.Olyan jó volt olvasni,ahogy írtad,hogy nem akar már majd eljárkálni az asszony mellől.....jó látni,hogy vannak ilyen boldog Párok.:) Apropó erről jut eszembe,ezért a megszólalásáért a poén kedvéért,kaphatna egy papucsot is,úgyis mondtad,hogy humoros.Vagy ez csak az Én ficamos humorom?:) Na mindegy sok boldogságot Nekik,azért majd írd meg mi lett végül az ajándékuk.

2013. jún. 17. 19:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyetekben vennék egy nagy vásznat, és felosztanátok annyi kockára ahányan vagytok (nem muszáj lehet elszortam is), és vagy festenétek egyeként bele valamit, vagy pedig mindenkinek a kéz vagy ujjlenyomatát tennétek, és irnátok (mindenki külön) egy szép idézetet,jókívánságot vagy valami hasonlót!Ez otthon feltehet a dlgozóasztal fölé, vagy a nappaliba és ha ránéz tuti ti juttok eszébe. A többi pénzt meg elkölthetnétek ugy, hogy csinálnátok egy ajándékkosarat, minden jóval amit szeretnek, és a megmaradt pénzt (kb. 45-50 ezer) eggyesével összetekerni egy masnival összeközni és külön külön fellógatni a csomagon belül (500-as, 1000-es, 2000-es).

Én ezt találtam ki!

2013. jún. 18. 00:22
 10/15 anonim ***** válasza:
52%
Olyan ROSSZ volt olvasni,ahogy írtad,hogy nem akar már majd eljárkálni az asszony mellől..
2013. jún. 18. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!