Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lehet arborétumban tartani az esküvőt?
Figyelt kérdés
A lelkész is ott adna minket össze.2013. máj. 20. 07:38
1/6 anonim válasza:
Szerintem jó, de legyen alternatívátok rossz időjárás esetére...
(Amúgy nekünk a házasságkötő terem egy arborétumban van:)
2/6 anonim válasza:
persze, ismerősnek a fotózás volt ott. Ha vállalja, aki összead titeket, hogy kimegy oda, akkor igen, jó ötlet. Előtte jól nézzetek körül, hogy nehogy minden levirágozzon, mire mentek :)
3/6 A kérdező kommentje:
köszi nektek:) ezek egyelőre csak tervek:)
2013. máj. 20. 08:18
4/6 anonim válasza:
És ha a vendégek fele allergiás? :/
5/6 anonim válasza:
Az akárhol tartják prüszkölni fog...kivéve, ha Bp.-en a belvárosban, nah akkor kevésbé, ha vidéken akkor alapvetően az allergiásoknak mindegy sajnos:( (én is ezen emberek táborát erősítem)
1. Válaszadó
6/6 anonim válasza:
Ha máshol lenne akkor is lenne gondolom virág díszítés, szóval teljesen mindegy. Vegyen be allergiagyógyszert, én is allergiás vagyok de ha beveszem szinte semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!