Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs semmilyen nászajándék ötletünk?
Nemsokára már itt van az esküvő és még mindig nem tudom, hogy mit adjunk.
A férjem az olyan hülyeségeket talált ki, hogy nincs rá szó! Tény, hogy most nagyon nincs pénzünk, max. 5 ezerért tudnánk venni vmit. De olyan baromságot talált ki, hogy pl. adjuk oda a Bartók Béle ezüst 5000-es érmét. Vagy hogy az egyik festményünket, amit kb. 10 éve vettünk a bolhapiacon. Vagy, nemsokára új mosogatógépet akarunk venni, mert bővül a család és kicsi a mostani, adjuk nekik oda azt.
Légyszi adjatok vmi olcsó ötletet, max 5000 Ft. Fiatal pár, a lány 22 a fiú 25 éves. Vmi hasznost és szépet szeretnék adni a párnak, mert megérdemlik. És nem akarok égni a férjem hülye kitalált ötletei miatt.
vendégkönyv?
Igaz ezt szólni kell,hogy nyissák ki időben,hogy irhasson bele minden vendég
Mi is kaptunk ilyet,még az esküvő előtt ideadták,az asztalunkon volt,és minden vendég irt,rajzolt bele,néha olyan jó kinyitni.Az üresen maradt oldalara fényképeket tettem.
Termál/élményfürdő belépő? Éttermi kupon? Színház, mozi, stb. belépő?
Pl. most felnéztem kuponvilágra, és van egy pár érdekes ajánlat, ami olcsó, de szerintem jó élmény:
Én ennyi pénzért mindenképp az élmény irányba mennék el, mert szépet és maradandót ilyen alacsony összegért kb. lehetetlen kapni, még egy jó minőségű lábas sem jön ki belőle. Én személy szerint jobban is örülnék egy ilyennek, mint egy késkészletnek:)
Esetleg befizetni őket egy páros masszázsra? A legtöbb szalonban lehet venni ajándékutalványt.
Biztos jól esne nekik lazítani és ti jutnátok az eszükbe! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!