Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nászajándék dilemma - segítség?
Egyesek nem kérdeztek ra, hogy mit szeretnétek.... Kellemetlen volt....
Baxus.... Majd kaptok valamii ajándékot. En s kérdeznek ra. Majd vesz olyat, amit o jónak gondol es meg tud fizetni.
Mit lehet ilyenkor tenni? Szégyellni magad, hogy ilyen anyagias vagy.
Lehet velem van a baj, de soha nem tudtam megérteni azt, hogy egy esküvő miért beszerzési kampány is egyben.
Ha megkérdezi valaki, és olyant mondtok, ami túl drága neki, akkor mi van? Mindenkinek kellemetlen.
Kellemetlen volt, hogy nem kérdeztek rá, mit szeretnétek!?!?!?
Szóval, akkor jól értem, ti nem vendégeket akartok gyűjteni, hanem PÉNZT???
Anyám, megáll az ész...
Imádom ennek az oldalnak a csordaszellemét, már megfigyeltem, ugyanolyan témájú kérdéseknél csak az határozza meg a válaszadók gondolatait, hogy milyen az első válasz, utána egész addig, amíg más válasz nem jön, addig marad a tendencia. Ijesztő.
Szerintem még mindig kevésbé bunkó dolog megmondani, hogy inkább pénzzel támogassák
őket (ha egyáltalán szeretnének ajándékozni), minthogy vegyenek x ezer forintért egy felesleges harmadik kávéfőzőt. Én jobban érezném még így is magam, ha nincs pénzem, úgysem adok, gondolom a kérdező sem fog pisztolyt tartani a fejükhöz. De ha már adok, akkor az legyen hasznos.
Lehet még később meg fogják kérdezni, hisz amikor elvittétek a meghívót ,lehet nem az volt az első gondolat, hogy mit adjanak.
Ha megkérdezik, oké lehet mondani, hogy pénzt adjanak, mert mindenetek megvan,de ha nem akkor szerintem is elég csúnya dolog külön kérni akár szóban akár írásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!