Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nászajándék dilemma - segítség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nászajándék dilemma - segítség?

Figyelt kérdés
A párom a meghívók készítése előtt azt javasolta, ne foglaljuk versikébe, hogy pénzt szeretnénk,mert egyes rokonok tolakodónak veszik. Hallgattam rá,de amikor átadtuk a meghívót,egyesek nem kérdeztek rá, mit szeretnénk. Kellemetlen volt,azt hittük,megteszik.Mit lehet ilyenkor tenni?Másnál már hozzuk fel,vagy külön kis cetli a borítékba?
2013. máj. 5. 01:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
26%
Én nem tartottam volna rossz ötletnek a versikét.
2013. máj. 5. 04:53
 2/15 anonim ***** válasza:
65%

Egyesek nem kérdeztek ra, hogy mit szeretnétek.... Kellemetlen volt....

Baxus.... Majd kaptok valamii ajándékot. En s kérdeznek ra. Majd vesz olyat, amit o jónak gondol es meg tud fizetni.

Mit lehet ilyenkor tenni? Szégyellni magad, hogy ilyen anyagias vagy.

2013. máj. 5. 06:08
 3/15 anonim ***** válasza:
61%

Lehet velem van a baj, de soha nem tudtam megérteni azt, hogy egy esküvő miért beszerzési kampány is egyben.

Ha megkérdezi valaki, és olyant mondtok, ami túl drága neki, akkor mi van? Mindenkinek kellemetlen.

2013. máj. 5. 06:33
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a bunkóság netovábbja írásban kérni, hogy pénzt adjanak. Egyrészt ajándékot nem kérünk, másrészt nem monjuk meg, hogy mi legyen az ajándék. Szerintem szóban sem illik nektek felhozni. Egy esetben lehet azt mondani, hogy ti pénznek örülnétek a legjobban, ha valaki megkérdezi.
2013. máj. 5. 06:53
 5/15 anonim ***** válasza:
43%
Utolsó, ott a pont!
2013. máj. 5. 07:19
 6/15 anonim ***** válasza:
34%
Előre is bunkóság kérni, és utólag is. Jön a meghívó: gyere el az esküvőnkre és hozz pénzt! Ne már, ez nagyon gáz!!!!!
2013. máj. 5. 07:29
 7/15 anonim ***** válasza:
48%

Kellemetlen volt, hogy nem kérdeztek rá, mit szeretnétek!?!?!?

Szóval, akkor jól értem, ti nem vendégeket akartok gyűjteni, hanem PÉNZT???

Anyám, megáll az ész...

2013. máj. 5. 07:31
 8/15 anonim ***** válasza:
48%

Imádom ennek az oldalnak a csordaszellemét, már megfigyeltem, ugyanolyan témájú kérdéseknél csak az határozza meg a válaszadók gondolatait, hogy milyen az első válasz, utána egész addig, amíg más válasz nem jön, addig marad a tendencia. Ijesztő.

Szerintem még mindig kevésbé bunkó dolog megmondani, hogy inkább pénzzel támogassák

őket (ha egyáltalán szeretnének ajándékozni), minthogy vegyenek x ezer forintért egy felesleges harmadik kávéfőzőt. Én jobban érezném még így is magam, ha nincs pénzem, úgysem adok, gondolom a kérdező sem fog pisztolyt tartani a fejükhöz. De ha már adok, akkor az legyen hasznos.

2013. máj. 5. 07:44
 9/15 anonim ***** válasza:
50%
Nade 8! Az ajándékot elvárni nem lehet. Ha csak 2000 forintja van, nem várhatod el, hogy LCD tvt vegyen, ugye? Borítékba meg 2000 elég hülyén jönne ki. Ha ra kérdeznek, lehet mondani, de külön szólni, verseket írni szerintem kifejezetten bunko dolog.
2013. máj. 5. 08:03
 10/15 anonim ***** válasza:
90%

Lehet még később meg fogják kérdezni, hisz amikor elvittétek a meghívót ,lehet nem az volt az első gondolat, hogy mit adjanak.

Ha megkérdezik, oké lehet mondani, hogy pénzt adjanak, mert mindenetek megvan,de ha nem akkor szerintem is elég csúnya dolog külön kérni akár szóban akár írásban.

2013. máj. 5. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!