Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek nem esne szarul?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek nem esne szarul? (nászajándék kérdés)

Figyelt kérdés

Az esküvőnkkor az én szüleim anyagilag pont úgy álltak hogy sehogy, bár előtte folyton azt hangoztatták, hogy majd mennyivel fognak segíteni. Persze nem kötelező, nem is álltak úgy, el se vártuk. Akkor jöttek azzal, hogy jaj nem sokára megint milyen jól állnak majd, na majd akkor kapunk nászajándékot. Azóta aztán tényleg enyhén szólva helyre is jöttek, sőt. Így aztán veszik a sok mindenféle százezres kütyüket, másik lapos tv-t a hálószobába meg minden szart, mi meg el lettünk felejtve.

Legalább ne adták volna akkor elő. Igazából az bosszant, hogy mindig előadják, hogy jaj ez meg az lesz, de most pont nincs, de majd ha lesz, utána meg eszükbe se jut, csak mindig mondják a nagyokat, hogy ők majd bezzeg ezt meg azt, meg ennyit meg annyit még szinte villognak vele, persze aztán nem lesz belőle semmi. Rákérdezni nem fogok, nem akarok paraszt lenni, de így is úgy ég a pofám, még a férjem előtt is, hogy gyakorlatilag mindenhonnan kaptunk segítséget, meg nászajándékot csak pont az én szüleimtől semmit, és akkor mikor kikocsiznak hozzánk megmutatni az új tabletjeiket meg mit tudom én, meg mit fognak még venni, nem is tudom a férjem is mit gondolhat, az ő szülei meg szépen adtak ajándékot...

2013. ápr. 11. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A férjed előtt ne szégyeld magadat: a szüleid felnőttek, ha valamit rosszul csinálnak, érezzék ők magukat rosszul. Nem te tehetsz róla, hogy a szüleid...
2013. ápr. 11. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A férjeddel nem beszélted meg, hogy neked ez mennyire fura és rosszul esik? Szerintem nyugodtan elmondhatod neki az ezzel kapcsolatos érzéseid, így te is megtudod az ő véleményét, ő is megtudja, hogy te ezt nehezményezed, bár szólni nem fogsz érte.

Hogy mit szólnék? Nem tudom. Nyilván nem tetszene, ha mindig csak szájhősködés lenne, de valószínű mindig is ilyenek voltak, nem most kezdődött ez náluk akkor meg már megszoktam volna, hogyha valamit ígérnek, azt el kell engednem a fülem mellett... :)

2013. ápr. 11. 20:50
 3/7 anonim válasza:
61%

Tedd el talonba ezt az esetet.

Mindig jól jön egy adulap az ember lányának!!

És mindenképp beszéld meg szerintem a férjeddel a dolgot.

A és B pont között a legrövidebb út az egyenes.

2013. ápr. 11. 20:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom az utóbbi időben kaptak rá erre, mikor látták, hogy más segít, vagy mikor úgymond "illik" adni/segíteni akkor ők mondanak valamit és aztán szépen elfelejtik. Régen ugye nem is voltak ilyen "alkalmak".
2013. ápr. 11. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik kedves barátnőm szülei ilyenek. Ő megunta hogy á a szülők állandóan ígérgetek neki, így egyszer amikor új autóval állítottak be hozzá látogatóba (pont ott voltam én is) a barátnőm simán rákérdezett. " A kocsi az én ajándékom?? Nem nekem vettétek ahogy mindig ígértétek??"

A szülők csak hebegtek.. Elég kínos volt de csakis a szülőknek.. Később a barátnőm rögtön leállította őket ha hitegették vagy ígérgetek.. Erre is mindig megvolt a válasza

"-hiszem ha látom"

- Ugyan már! Annyiszor ígértétek hogy ezt meg azt adtok és sosem kaptam semmit.. Inkább ne mondjatok semmit"

Na a szülők leszoktak az ígérgetésekről..

Lehet neked is ezt kéne tenni. Ha mutatnak valami újat, kérdez rá hogy " ÓÓÓÓÓ ez az enyém?? Végre betartjátok amit ígértetek??"

Vagy nyugodtan mond meg nekik, hogy fejezzék be a hazudozást, és ne ígérgessenek, mert tudod úgyse kapsz semmit..

2013. ápr. 11. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A férjed a családod és el kell mond neki!

Lehet ,hogy pont ő is ezt gondolja ,de nem akar bántani a szüleiddel.

Ilyenek és kész, nem kell törődni velük, ha lekocsikáznak ti nem vagytok otthon éppen BOCS.

2013. ápr. 11. 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:

De, bár mi nem kaptunk külön nászajándékot, a férjem a lakáshoz kapott pénzt, a szüleim meg segítettek apránként berendezni, így is sok a hitel...lagzi sem volt az anyagiak miatt...

Hát hűvösen megjegyezném, hogy szép a tablet és ennyi. A nászajándékot felejtsd el, ha felhozzák, akkor mondd, hogy ennyi idő után már nem számítotok rá, hagyjátok a témát.

2013. ápr. 12. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!