Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztályfőnöknek közös nászajándék az osztálytól? Akármilyen ötlet jöhet.
A volt osztályfőnökünknek nyáron lesz az esküvője (tavaly ballagtunk). Osztályszinten meg vagyunk hívva a templomi esküvőre, és szeretnénk meglepni valami jó kis ajándékkal, de nincs ötletünk. Vagyis néhányan jöttek már ötletekkel, de mind olyan gagyi.
Tudnátok tanácsolni valamit? Jó humorú, nagyon rendes és fiatalos pasiról van szó :)

köszi a válaszokat, majd felvetem őket a többieknek:)
amúgy én ezt nem tartom rossznak, 10-es:) nyilván nem arról van szó, hogy mostantól soha sehova, de mondjuk egy héttel az esküvő után szerintem nem minden menyasszony álma az, hogy elmenjen a férje a 20 éves frisshusis volt tanítványaival egy háromnapos masszív partizásra. :)

Mi egy kivansagfat keszitettunk.
A fan kismadarak logtak egy kis osszegongyolt papiron egy jovikansag a kismadarra volt kotve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!