Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Osztályfőnöknek közös nászaján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztályfőnöknek közös nászajándék az osztálytól? Akármilyen ötlet jöhet.

Figyelt kérdés

A volt osztályfőnökünknek nyáron lesz az esküvője (tavaly ballagtunk). Osztályszinten meg vagyunk hívva a templomi esküvőre, és szeretnénk meglepni valami jó kis ajándékkal, de nincs ötletünk. Vagyis néhányan jöttek már ötletekkel, de mind olyan gagyi.

Tudnátok tanácsolni valamit? Jó humorú, nagyon rendes és fiatalos pasiról van szó :)

2013. jún. 10. 15:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egy Férfi (10-es) és egy Női (8-as) hozzászólás!!!!:D 8voltam.:)
2013. jún. 18. 10:07
 12/15 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, majd felvetem őket a többieknek:)

amúgy én ezt nem tartom rossznak, 10-es:) nyilván nem arról van szó, hogy mostantól soha sehova, de mondjuk egy héttel az esküvő után szerintem nem minden menyasszony álma az, hogy elmenjen a férje a 20 éves frisshusis volt tanítványaival egy háromnapos masszív partizásra. :)

2013. jún. 18. 10:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Még régebben olvastam a neten egy nagyon kreatív és olcsó nászajándék szerűséget. Csak ehhez megbízhatónak kell lenni. A lényeg annyi hogy minden fő vesz 1, azaz 1 db képeslapot amit megcímez a párnak. Majd 1 hét különbséggel mindenki feladja. Igaz, a neten egy évre elegendő képeslapról volt szó, de egy osztályban ugye ez nem kivitelezhető. Szóval előre megbeszélitek ki mikor adja fel, és minden héten kap az ofő egy képeslapot csupa jó kívánsággal. Akár fotót is lehet csatolni hozzá. Személy szerint baromira örülnék egy ilyen hosszan tartó ajándéknak. De hát ugye ti ismetitek az ofőt, mennyire értékelné.
2013. jún. 18. 11:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Mi egy kivansagfat keszitettunk.

A fan kismadarak logtak egy kis osszegongyolt papiron egy jovikansag a kismadarra volt kotve.

2013. jún. 18. 13:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Bocsi,de nő voltam. (10)
2013. jún. 18. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!