Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Apósom és az én apukám is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apósom és az én apukám is meghalt. Hogyan legyen a búcsúztató a szülőktöl az esküvőn?

Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 22:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Engem sem befolyásolt a válaszod. Tisztelem és elfogadom, ha valaki így kíván megemlékezni, akár itt van kihagyva az elhunyt szülő helye, akár ott. Én a szertartáson sem szeretnék neki kihagyni helyet, inkább kerüljön más szerette anyu mellé, aki közel áll hozzánk. Azt viszont elképzelni sem tudom, hogy teljesen "megfeledkezzek" apukámról és egy szót se ejtsünk róla.
2013. szept. 18. 13:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Én valamikor az esküvő előtt kimennék a sírhoz, vinnék virágot, esetleg olyat, amiből a csokrom is lenne. Az esküvőn már szerintem nincs helye nagyobb gyászszertartáshoz hasonló beszédnek, gesztusnak. Főleg nagyobb esküvőn, ahol a vendégek egy része talán nem is állt közel az elhunytakhoz. Ez rájuk nem tartozik.

Maximum a polgári szertartáson kérném, hogy egy mondatban említsék meg.

2013. szept. 18. 17:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Hallottam olyant, hogy mikor a templomból (házasságkötő teremből) kijött az ifjú pár, a bejárat előtt egy -egy nagy piros szív alakú héliumos lufit engedtek el az ég felé, egy egy piros rózsa volt rákötve. Persze mindezt a a vőfély lekommunikálta a násznép felé, és amíg hosszasan néztek a szív alakú lufi után, lett idő, hogy a könnycseppek felszáradjanak.

Ha nekünk, a párommal esküvőnk lesz, biztos nem fogjuk szó nélkül hagyni, hogy édesanyáink már nem lehetnek mellettünk azon a gyönyörű napon.

2013. okt. 18. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!