Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apósom és az én apukám is meghalt. Hogyan legyen a búcsúztató a szülőktöl az esküvőn?
Én valamikor az esküvő előtt kimennék a sírhoz, vinnék virágot, esetleg olyat, amiből a csokrom is lenne. Az esküvőn már szerintem nincs helye nagyobb gyászszertartáshoz hasonló beszédnek, gesztusnak. Főleg nagyobb esküvőn, ahol a vendégek egy része talán nem is állt közel az elhunytakhoz. Ez rájuk nem tartozik.
Maximum a polgári szertartáson kérném, hogy egy mondatban említsék meg.
Hallottam olyant, hogy mikor a templomból (házasságkötő teremből) kijött az ifjú pár, a bejárat előtt egy -egy nagy piros szív alakú héliumos lufit engedtek el az ég felé, egy egy piros rózsa volt rákötve. Persze mindezt a a vőfély lekommunikálta a násznép felé, és amíg hosszasan néztek a szív alakú lufi után, lett idő, hogy a könnycseppek felszáradjanak.
Ha nekünk, a párommal esküvőnk lesz, biztos nem fogjuk szó nélkül hagyni, hogy édesanyáink már nem lehetnek mellettünk azon a gyönyörű napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!