Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnátok, ha az esküvőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha az esküvőtök előtt, a párotok haverja előttetek közölné a párotokkal, hogy majd ő megszervezi a legénybúcsút (előtte a sztriptíztáncosokról volt szó)?

Figyelt kérdés

Nem vagyok féltékeny típus, megbízom a páromban, de nem tudnám elviselni, hogy az esküvőnk előtt pár héttel egy meztelen r....c vonaglana előtte/ölében. Szerintem, ez nagyon megalázó egy menyasszonyra nézve... Ha a pasi egy meztelen csajt akar nézni, ne nősüljön meg. Szerintetek gáz, hogy így gondolkodom?

És szerintetek vannak olyan 24-25 éves pasik, akik nem várják el, hogy legénybúcsújukon legyen táncoslány?

Lányok, ti hogy viselnétek ezt?

2013. szept. 13. 19:08
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
83%

Táncoslány, miért lenne prosti? Normális aki ezt a téveszmét el kezdte terjeszteni? Ennyi erővel akkor az énekes is az meg bárki akiket el szoktak hívni nyílt és zártkörű bulikra!

Rúdtáncos se feltétlen az. Nagyon sokan vannak azok is akik nem engedik még csak hozzájuk érni sem!

Ettől függetlenül nem örülnék, ha a párom ilyet nézne a haverjaival, főleg akarata ellenére... De, ha Ő is szeretné egye fene, hűséget fogad nem vakságot! :)

(Azért nekem senki ne mondja, hogy egy icipicit se érezné senki magát rosszul, hogy a kedvese épp pucér nőt néz)!

2013. szept. 16. 12:31
 42/45 anonim ***** válasza:
de én mondom...egy icipicit se érezném magam rosszul...miért tenném? :)
2013. szept. 17. 08:35
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

elég sok legénybúcsún sikerült nő létemre rszt vennem, mert énekesnő vagyok (csak éneklek) és hát elég vad dolgok mennek. Meg haverok is midnig elemsélik részletesen, és a legjobbakhoz nem kell táncosnő csak sok kreaitivitás meg jó csapat Leírok egy pár esetet: felun a házban vőlegénynek legénybúcsú, rengeteg férfi, grilelzés, fizettek egy zenekart zenélni (én voltam az énekesnő, már megörültek h k'rva vagyok, csalódtak is h nem vetkőzöm, de hát mi zenélni mentünk,) marha sok pia, részeg éneklés amíg mindenki ki nem dőlt. EKÖZBEN menyasszony megjelent egy csapat csajjal a LEGÉNYBÚCSÚ helyszínen (mert a zenélés része nem az udvarban volt hanem egy művházszerűségben) kizavartak mindenkit, a férfiakat is a saját bulijukról h most jön a menyasszony emglepije, ki innen...Én bent maradhattam mint nő. Jött egy táncos fiú, olajozott testű kigyúrt állat, vetkőzött emg rázta a fonnadt répáját a menyasszony arcától 1 cm-re...hát nekem ez is gusztustalan volt. Szegény vőlegényt emg mi nyugtattuk odakint h ne borljon ki nagyon, érzékenyen érintette, emrt meg volt beszélve h ilyen nem lesz, nem azért mert ő akart volna, tényleg rendes srác volt. Ráadásul a fiúk buliját meg ezzel el is k'rták.

Másik: külföld, na ez keményebb, vőlegényt elrabolták, bekötik a szemét, tettek rá ilyen bébisapkát, kapott egy cumisüveget tele wiskey-vel, bekötött szem, pólójára ráírva hogy "ez a legénybúcsúm kérlek segíts hogy emlékezetes legyen" a repülőtéren találkoztam a csapattal, vőlegény azt se tudta melyik kontinesre vagy hova repülnek, fülhallgatót kapott a repülés alatt hangos zenével stb...Jó bulinak ígérkezett :)

Megint másik, ott is énekeltem de ott volt táncoslány is. K'rvaszép csaj meg kell hagyni, totál pucéran tolja a p'náját a vőlegény arcába, tejszínhabot kell nyalogatni a mellbombójától, foggal levenni a bugyis stb, de ez elég alap, ennyit midnen táncoslány csinál. Mondjuk profi volt, 20 perc show, utána fogta a motyóját meg a lét és le is lépett egy percet nem amradt mindenki nagy bánatára...nekem csak az ment a fejembe hogy jesszus utána meg arról az asztalról eszünk amit összep'názott, le se törölték és tényleg nyomta rajta vágig a nyúlterpeszeket :D+1 vőlegényem nem akart semmi ilyesmit, én meg akkor terhes voltam, nekem sem hiányzott semmi extra, amúgy sem egy nagy bulizós alkat, végül halál unalmas lett átjött pár haver vacsizni meg inni, szóval nem is volt külön legény meg lánybúcsú, sose bántuk. Nincs értelme szerintem, különösen ha vaalmelyik fél féltékeny VAGY csak simán érzékeny, minek kell a nagy nap előtt megbántani, vagy h rossz szájízzel menjen a lagzira...ennyire csak nem fontos...sokkat gyakrabban találkoztam kotta részeg vőlegénnyel a nagy napon, vagy már az IGEN előtt, na ott mindig voltak sértődések, voltam olyan lagzin is ahol végül a menyasszny vőlegényének a elgjobb haverja aludt a menyasszonnyal (nem kell rosszra gondolni, összeveszett a menyasszony emg a vőlegény h a leendőbeli férj nem képes abbahagyni az ivást, menyasszony elment aludni aztán hajnalban bekopogott a haver hogy bocs rosszul vagyok ledőlök :D vőlegény meg valahol egy kanapén :) azóta is röhögnek ezen

+ egy, nyáron Mallorcán a strandon, minden féle feladat, fotózkodni 10 csajjal , el kell kérni 5 szám csaj telefonszámát, meg kell hivatnia magát 3 csajjal egy felesre, midnenzt úgy h nem mondhatja h legénybúcsú miatt légyszi légyszi, ez inkább tetszett. Jó az se jó h nomulgat másra de poén, érezheti h azért megy még neki a biznisz, meg elég macsó mégse pucérkodik senki az ölében. megh persze marha sok pia, kocsmáról kocsmára. El kell érnie hogy a BÁRPULTOS emghívja, akkor is ha férfi :D

2013. szept. 28. 19:57
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
még egy: vőlegény nem tudta hogy lesz táncoscsaj (prosti) két csaj jött, atom durva lezbishow, bomba nőkkel (ezt nőként mondom) persze vőlegényt is elég szépen bevonták a végére, szeritnem neki kicsit megalázó volt, mert iszonyú durva merevedése volt nagyon látszott olyan gatyában volt nyáron és midnenki ezen röhögött. Lefektették a földre, rajta vonaglottak, ott is előkerült a tejszínhab, teljesen pucéran megbizonyosodhattunk róla hogy a hölgyek hajlékonyak, gyertya, simogatás, öltánc, fel is kellett volna dugnia egy műf'szt a vőlegénynek az egyik csajnak de nem akarta, megoldották ők :D nem lehettek olcsók, durván tolták. a csajokat utána nyilván nem a vőlegény hanem a két haverja döntötte meg (hozzáteszem ingyen és bérmentve szóval itt a k'rva kifejezés jogos), vőlegény nem akarta de lett volna rá eprsze lehetőség. Az jutott közben eszembe hogy ezt a jelenetet én sem fogom elfelejteni soha hát még ha férfi lennék, nem örültem volna ha pasim/vőlegényem ilyenben vesz részt. Maradandó élmény volt :D
2013. szept. 28. 20:04
 45/45 anonim ***** válasza:
szerintem azért sem szereti sok nő ezt én sem, mert valljuk be mindnekiben ott van hogy őő persze engem szeret engem vesz el de az a csaj jobban néz ki nálam, mégha a pasinak ez nem is jut eszébe hát a nőnek fog. És ahogy elnéztem ezeket a csajokat..hát én is tök jó csaj voltam/vagyok, sokan örültek volna ha én (is) vetkőzöm de ha csak az alalkukat nézem...hát 90% engem kenterbe ver pedig most avgyok 26...ezért ez a munkájuk...és ott senkit sem az érdekli hogy mennyi esze van vagy milyen a személyiségük. esküvőmön voltam 22.
2013. szept. 28. 20:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!