Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell 1 fergeteges legénybúcsút csapni?
Az én legény búcsúmon csak a szűk férfi baráti köröm volt 16 fővel. (ne kérdezzétek miért írtam a férfi baráti kört...) Fergeteges volt, ami fontos, nagyon de nagyon sok ital legyen nálunk 30 liter tömény volt. (vodka, whisky, pálinka) jó volt sör is.
Nekem házban tartották egyik barátoméknál.
Azt mondták átmegyünk pókerezni, meglepődtem mikor két táncos nő fogadott rendőrségi ruhában. A táncos nő erős megfogalmazás, inkább luxus k*rvák voltak. Engem például hozzá bilincseltek az ágyhoz és....
ezen kívül egy tál pudingban beletettek egy mű vaginát, amibe felnyomtak egy igen jó minőségű Khobiba szivart.
Szóval nem kell oda sok, csak alkohol, nő, szivar!
Tudom ajánlani a Marilyn Table Dance Bar legénybúcsú csomagját (minden benne van, ami kell a jó hangulathoz)
A kedvezményes csomag kupon megtalálható a honlapjukon.
www.marilynbar.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!