Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki fizeti, szervezi a leány-le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizeti, szervezi a leány-legénybúcsút?

Figyelt kérdés
Barátok, barátnők, vagy az ifjú pár? Mert anyukám kérdezte, hogy mikor akarom tartani a leánybúcsúmat, és hogy ugye tudom, hogy azt nekem kell állni. Nem a barátok meglepije ez?
2009. jún. 21. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Nem bizony! Te leped meg a barátaiat azzal, hogy elbúcsúzol tőlük, mint hajadon, hisze asszony leszel. Ezt neked kell állnod.
2009. jún. 21. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom..a filmekben mindig a vőlegény/menyasszony legjobb barátja/barátnője szervezi :D:D
2009. jún. 21. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk mindenki adott bele, aki eljött. Mi vettünk meg mindent, a tesóm gyűjtötte a pénzt. Persze volt olyan, aki nagyon berúgott, és aztán hazament:)
2009. jún. 21. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy neked!!! A barátok lepnek meg. Ők szervezik, ők állják. És nem Te tartod, hanem ők készítik és hívnak el rá:) egyébként egy héttel esküvő előtt szokás... Ha kedves vagy beleadsz valamennyit,de szerintem egy kicsit vicces volna... mégiscsak hogy menne? figy kedves barátnőm, szerveztem neked egy bulit, lefoglalnám a helyet, adnál rá pénzt vagy mi? áá... nyugi:)
2009. jún. 22. 01:10
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Igen, elvileg a barátok/barátnők fizetik szervezik. Nekem is most a nyáron lesz, és én felajánlottam a csajoknak, hogy egy pár üveg piát veszek én is. Elég nagy költség nekik már a lagzi is (ruhát varratnak, cipő, fodrász, nászajándék stb). Ezért nem akartam még pluszban ezt az összeget is rájuk terhelni. Szóval szerintem a menyasszony is beleszállhat valamennyivel. Szervezni, viszont ők szervezit. Tehát ők találják ki a játékokat, feladatokat, az egész estét.
2009. jún. 22. 08:14
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Na, nálam, és a barátnőimnél, mindig a menyasszony fizette. Persze a programhoz tartozó költségeket (vetkőzősfiú, stb.) a vendégek dobták össze, és persze mindenki vitt italt, sütit.
2009. jún. 22. 08:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az lenne az igazi, ha a legjobb barátnők, barátok szerveznék meg neked. Azért valahol az ötlettel nekik kéne előrukkolniuk, vagy kezdeményezni.

Ha nagyon nem foglalkoznak ezzel, akkor azért még sincsenek olyan igazi nagyon jó barátaid. Sztem sok ember van így ezzel.

Ettől azért még te is megszervezheted nekik, illetve inkább magadnak ezt a bulit, de csak olyan költségvetést vállalj be, ami te magad is lazán tudsz vállalni. Viszont ők még hozhatnak annyi piát, amennyit akarnak.

2009. jún. 22. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
A mienket a barátaink szervezték, összeadobták rá a pénzt. Ebből a pénzből voltak az ajándékok, meg a játékok, programok amiket szerveztek, meg a szendvicsek. a végső buli helyszínen meg mindenki fizette amit ivott. Mi a férjemmel felkértük a legjobb barátnőnk és barátunk, hogy szervezzék meg, és a dátumon kívül minden meglepetés volt és ők intézték. Én is szerveztem már leánybúcsút, a legjobb barátnőmét, ami ktg volt azt én álltam, ez kisebb otthoni buli volt.
2009. jún. 22. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!