Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondanátok? A szerető...

Elmondanátok? A szerető szervezi a házassági évfordulót.

Figyelt kérdés
Egy rendezvényszerző cégnél dolgozom. Adott három ember: férj, szerető , feleség. A szeretőt személyesen ismerem és nagyon kedvelem, csak az a hibája, hogy beleszerett ebbe a férfiba. A férjet is ismerem, több hónapja "bizalmas" viszonyba vagyunk.(Nagyon fiatal még 2 éve van a pasival. Az elején nem tudta, hogy a pasi nős. Komolyan mondom leírhatatlanul imádja, rajong a pasiért. Csak az a baj, hogy a pasi és közte 25 év a korkülönbség.) A férj elmondta nekem, hogy tényleg beleszerett ebbe a lányba csak a korkülönbség miatt nem érdemes már elválnia. Én nagyon haragszom rá emiatt, én nem ítélem el ha valaki "vált" időközben mert nem jó a kapcs. A feleség igazság szerint láthatóan a pénz miatt a férival. A történet lényege, hogy ez a "szemét" férj a szertőjét kérte meg , hogy velem szervezze meg a feleségének az évfordulójukat. Látom ,hogy a lányt nagyon bánja a dolog, de bármit megtesz a pasinak. Viszont a feleség megsejtett valamit, és tőlem szeretne információt kérni a férje másik kapcsolatáról... Elmondanátok? Kinek adjak igazat? A szívem vagy az eszem szerint döntsek? 26/L
2009. nov. 15. 21:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább nem szólnék bele a dologba,hiszen akkor ígyis úgyis rosszat tennél.Szerintem ne keveredj bele olyan helyzetbe amiből majd nehezen fogsz kimászni.
2009. nov. 15. 21:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Asszem én még a feladatot sem vállalnám el. Aztán gondoljon a feleség és a férj, amit akar.

Mindenekelőtt lebeszélném a barátnőmet (a szeretőt) erről a pasiról. Persze, az ő döntése, de ha tényleg a barátnőm, akkor nem rejteném véka alá a véleményem, még ha rosszul esik is neki.

2009. nov. 15. 21:25
 3/11 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem se keveredj bele,a feleség ha tőled kérdez mondd meg neki üljön le a férjével elbeszélgetni,neki Ő tartozik számadással nem Te,vagy irányítsd a szeretőhöz egyből meséljen ő neki.Egyébként a sztori a szokásos standard,egy szemétláda pasi beadja egy kis ribancnak a szerető kábító dumát,hogy a szörnyű és pénzéhes feleségről mennyire szabadulni szeretne de nem tud,elsírja a bánatát,hogy neki mennyire rossz élete van az asszonyával,de hát sajnos nem lehet tőle elválni ezért meg azért...bla,bla,bla...(amúgy had jegyezzem meg csak így zárójelben,ha nem fontos a feleség a férjnek akkor minek szervez neki bulit??Ezzel örömet szoktak egymásnak a párok szerezni,hogy évfordulós bulit rendeznek)az ostoba csitri meg simán beveszi ezt,és áhítattal csüng az érett apucija korabeli férfin,ettől érzi szerencsétlen nőnek magát,hogy el tudta csábítani.Tudod mit,ha valóban barátnőd a csaj,akkor ébreszd fel,hogy semmi keresni valója egy apja korabeli férfi mellett,pláne nem szerető státuszban.Ez roppant méltatlan és megalázó számára,főleg,hogy jó lotyó hírében fog állni ha mások is megtudják.De ha van egy kis önbecsülése akkor főleg maga miatt nem tart fenn egy ilyen kapcsolatot.

És hja, a pasi tényleg bele szeretett,aha...biztosan....ne legyetek már ostobák!!!

2009. nov. 15. 21:30
 4/11 A kérdező kommentje:
Kedves válszoló! Nagy az emberismeretem nem vagyok ostoba. Esküvőket és évfordulókat szervezek több éve. Ez a pasi tényleg szereti a lányt csak sajnos gyáva és pénz centrikus. Szerintem nem kéne kis ribancnak általánosítani valakit.Nem fekszik le mindenkivel stb.. (Nem a legjobb barátnőm ez a lány.) Nem büszke rá, hogy más férjével van. Ez a férfi az első komoly barátja. A férj minden évbe a mi cégünkel szervezteti az évfordulójukat. Csak idáig nem velem. A többi kollégámat kikérdeztem, mindenkinek megvolt a véleménye róluk. A feleségnek bunkó stílusa van elvan szállva magától,imádja a pénzt. A férfi régen is megcsalta,csak akkor nem volt komoly. A feleséget is csak most zavarja mert érzi, hogy komolyabb ez a megcsalás. A férj sajnos nagyon gyáva ember.
2009. nov. 15. 21:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Mivel a férj visszatérő kuncsaft, ne szólj bele, már csak ezért se. Ha a feleség nagyon faggatózik, mondd azt, hogy nagyon sajnálod, hogy így látja, de te honnan tudjad, és tanácsold neki, hogy beszéljen erről a férjével. A pasi előbb utóbb úgyis lebukik, tuti, aztán oldja meg ahogy akarja.

A barátnőd meg szegény elég naív liba, nekem is volt sok ilyen barátnőm, apjuk korabeli ürgébe szerettek bele, de több éves játszma után mindig a feleségnél maradtak. Ennyit erről. A feleségükbe nem szerelmesek, ez nyilvánvaló, de az új husit se szeretik annyira, hogy mindent feladjanak érte. Úgyhogy kettő között kínlódnak meg hazudoznak, még önmaguknak is. Mellesleg mit vár egy ilyen vén fószertől? gyereket már tuti nem akar, nem lehet rá számítani, mert ugye mindig a családdal takarózik, ha nem akar valamire ráérni, meg őt sajnálni kell, hogy milyen nehéz helyzetben van... Ősrégi duma :)

30/N

2009. nov. 15. 22:11
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Lehet utálni fogsz, de én azt ajánlanám, üzleti szempontból, nem érdemes szólni, mert mindenképp te jössz ki rosszul. Ha szólsz, és válnak emiatt, te leszel a hibás és mint üzletfelet is elveszited. Ha nem válnak is te leszel a rossz, mert úgyis az asszony mellett marad, és más céghez mennek. Légy diplomatikus, nem tudsz semmiről. Amúgy nem hiszem hogy valakit azért le kéne ribancozni, mert egy gyáva "féreg" megkívánja. Sajnos a lányzónak, még nincs tapasztalata ilyen pasival, és kívánnám neki hogy ne is legyen rossz tapasztalata. Mindenesetre nem érdemes beleszólni, a kislány meg próbáljon kiállni magáért. A pasi nem fog válni, de a kislányt sem szabad kijátszani a feleségnek. A pasi biztos számít a diszkréciódra, és ha balhé lesz, a nejével együtt biztos rossz hírét keltené a cégednek, és az nem jó reklám:)

Kívánom, hogy jó döntést tudj hozni. Üdv:

2009. nov. 15. 23:41
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

a barátnőt sem értem, miért szervezné meg a pasijának a házassági évfordulóját. Eleve őt megkérni nagy parasztság.

téged sem értelek, olyan messziről maradnék ki egy ilyen kavarásból, amennyire csak lehet. így biztos nem is mondanék semmit, csaka nnyit, hogy egymással kéne beszélnie a házaspárnak, és ne te legyél a pofozóbaba.

2009. nov. 16. 07:43
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Ha biztos munkahelyet akarsz magadnak akkor ne szólj bele senki magánéletébe. A munka egy más dolog, és a privát élet is. Tudsz róla, megvan a véleményed és kész. Kár kakikeverőnek lenni, hacsak nem te vagy a szerető.
2009. nov. 16. 07:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem én vagyok a szerető, csak az igazságérzetemet az ilyen ügyek sérteni szokták.
2009. nov. 16. 08:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Midet sértik??Az igazság érzetedet???Ne röhögtess!!!

Mert szerinted az normális,hogy a barátnőd egy nős pasi szeretője?Talán még a feleség a hibás mert ti rendezitek nekik az évfordulós bulit?Egyébként meg ehhez kell ám nagyon vastag pofabőr,hogy egy kis lotyó kritizálja minősítse a feleséget legyen az bármilyen.Semmi köze hozzá,ha esze és erkölcsi normái lennének nem kavarna a férjével.Amint leírtad a pasi egy semmire kellő nőcsábász,akinek számos szeretője volt már.Értelmes nő nem áll be a hárembe,mégis mit remél egy ilyen alaktól aki ennyire tisztességtelen aljas?Tudod ha valóban bele szeretett volna a barátnődbe,ha komolyan kellene neki nem csak pár dugásra,akkor rendezné sorait aztán kezdene vele kapcsolatba.De így csak a sorban 1 a barátnőd.Pontosan tudja a pasi,hogy mivel lehet elkábítani a buta libákat.Elég előadnia a hősszerelmes szenvedő lovagot.Ugyanmár,komolyan ennyire ostobák vagytok,hogy beveszitek????

2009. nov. 16. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!