Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti szeretnétek legénybúcsút?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor milyet?
Összeülni egy piára a haverokkal vagy táncosnő is legyen?
És ha akarsz táncosnőt akkor miért?Valamint csak táncot akarnál esetleg mást is?
Csak olyanok válaszoljanak akik szerelmesek a párjukba.
2011. júl. 15. 13:47
1/10 anonim válasza:
Csakis valami haverokkal piálós nagyon szétcsapatósat, egy jó nagy hányással a végén. Semmi táncosnő.
2011. júl. 15. 13:49
2/10 Five Star válasza:
Én szeretnék, de nem azért mert meg akarnék dugni bárkit is az esküvő előtt, csak egy jó buli a haverokkal :) Emiatt tökmind1 h van-e táncosnő, nem az a lényeg. Kicsit nekem fura is lenne ott üt 30 csávó csorgatja a nyálát egy nőre és isznak hát nemtom én inkább egy normális rendes bulit szeretnék legénybúcsúnak :D De azt mindenképp! :D
2011. júl. 15. 13:51
3/10 anonim válasza:
Nem kéne táncosnő, mert tudom, hogy annak nem örülne a párom és ugye én nem akarnám megbántani. Amúgy meg a legénybúcsú nem jelent felmentést a hűség alól. Aki a legénybúcsún idegen k*rvákat akar tapperolni az ne nősüljön meg, mert ő egy alapból hűtlen ember.
2011. júl. 15. 13:54
4/10 A kérdező kommentje:
Most olvastam egy kérdést ezzel kapcsolatba és nem értem mire jó a táncosnő.
Elvileg azért házasodik meg,mert nem kell neki más nő,kiélte magát.
Erre egy csomó férfi megcsalja a menyasszonyát.Az ilyen minek házasodik?
Ugy látszik itt rendes férfiak vannak:))
2011. júl. 15. 13:56
5/10 anonim válasza:
No egy pillanat, egy táncosnő még nem megcsalás, ha csak táncol. Valamint a férfiak egy jó része nem éli ki magát házasság előtt. Ugyanakkor személy szerint engem nem izgat fel egy táncosnő, miképp a kikent-kifent playboy lányok se.
2011. júl. 15. 13:59
6/10 anonim válasza:
A táncosnő még valóban nem megcsalás, de ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon mit szólna a leendő feleségem, hogy egy pucér csaj is részt vesz a bulin. Ha a válasz az, hogy nem örülne akkor nem lenne táncos csaj. Ha pedig nem érdekelné (biztos vannak kicsit lazább párok is), akkor meg miért ne? Persze csak a haverok miatt..
2011. júl. 15. 14:08
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell megházasodni,sőt,komoly kapcsolat sem,ha nem élte ki magát.
Igaz,hogy nem megcsalás,de én női szemmel úgy látom,hogy nekem nem kellene egy izmos táncos pasi aki a farkát dörzsöli a mellemhez,mert szeretem a párom és nincs szükségem másra.
Persze nem megcsalás,de sokan félrelépnek ilyenkor.
2011. júl. 15. 14:11
8/10 anonim válasza:
Én nem szeretnék. Bár nem fogok megházasodni, úgyhogy mindegy.
2011. júl. 15. 14:11
9/10 anonim válasza:
én esküvőt se szeretnék, legénybúcsút meg főleg nem 22F
2011. júl. 15. 14:44
10/10 anonim válasza:
Elképzelni sem tudom, hogy olyan hülye legyek, hogy megnősüljek, így a legénybúcsú is kizárt.
Táncosnőnek csúfolt ribanc pedig nem kéne, mivel néhány perces vonaglásért nagyon nagy lóvét kérnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!