Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnátok, ha az esküvőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha az esküvőtök előtt, a párotok haverja előttetek közölné a párotokkal, hogy majd ő megszervezi a legénybúcsút (előtte a sztriptíztáncosokról volt szó)?

Figyelt kérdés

Nem vagyok féltékeny típus, megbízom a páromban, de nem tudnám elviselni, hogy az esküvőnk előtt pár héttel egy meztelen r....c vonaglana előtte/ölében. Szerintem, ez nagyon megalázó egy menyasszonyra nézve... Ha a pasi egy meztelen csajt akar nézni, ne nősüljön meg. Szerintetek gáz, hogy így gondolkodom?

És szerintetek vannak olyan 24-25 éves pasik, akik nem várják el, hogy legénybúcsújukon legyen táncoslány?

Lányok, ti hogy viselnétek ezt?

2013. szept. 13. 19:08
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ismersz ilyen lányokat...de nem is ez a lényeg

HA a párod nem szeretne akkor pofátlaság ilyet hívni....ez az Ő bulija .Lehet hogy a haver akarja azt a táncoslányt?

Mondom aki nem csak táncol azt úgy hívjék el hogy tudják hogy nem csak táncol..

2013. szept. 14. 12:59
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

ja és 23 asnál a pont

a legtöbb srácnak ez kellemetlen főleg ha látható eredménye is van a táncnak..no mindegy.

2013. szept. 14. 13:01
 33/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, valószínű, hogy inkább a haver akarná, mert neki már nagyon régóta nem volt senkije, se komoly, se alkalmi... De ne a vőlegényemnek hívja, akkor se...

2013. szept. 14. 13:11
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
ezt beszéld meg velük!komolyan nehogy már rá Rátok erőltesse az a akaratát..
2013. szept. 14. 13:42
 35/45 anonim ***** válasza:
71%
Az én férjem 3 napra el ment a barátaival Hollandiába egy utolsó bulira. Egyáltalán nem érdekelt, hogy mit csináltak, ez nekik egy utolsó felejthetetlen buli volt. Az esküvő előtti nap jöttek haza. Azon a 3 napon én meg a barátnőimmel buliztam. 5 éve vagyunk házasok és nagyon jól megvagyunk.
2013. szept. 14. 16:39
 36/45 anonim ***** válasza:
56%
Engem nem zavart volna, ha kap egy hölgyet a legénybúcsúján párom. Legalább lesz még egy jó estéje a házasság előtt. Biztos voltam benne, hogy nem nyúlna hozzá egy ujjal sem, de abban semmi nincs, ha megnézi. Felajánlották neki a lehetőséget a haverjai, de csuklóból visszautasította, mondván, egy másik nő úgyse hozná lázba. Ez a kapcsolat egyik alapköve: a bizalom... Tőlem is megkérdezték a csajok, hogy szeretnék-e pasit, de nekik is azt mondtam, hogy újat mutatni nem tudna, akkor meg minek? :)
2013. szept. 15. 14:03
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Miért a házasság alatt, az esküvő után már nem lesz jó estéje? Szegény :D
2013. szept. 15. 15:49
 38/45 anonim ***** válasza:
Nem értem miért általánositasz,a táncos nem k.va,vagyis nem mind.Van aki kiköti hogy igenis csak tánc,és ennyi...
2013. szept. 16. 09:31
 39/45 anonim ***** válasza:
83%

Engem nem zavarna, ha a páromékat meglátogatná egy lány, vagy fordítva, ők mennének egy ilyen bárba. Érezzék jól magukat, szórakozzanak, röhögjenek azon hogy a leglúzerebb de legönbizalomteljesebb haverjuk megpróbálja felszedni, stb.

Ezek a lányok zömében nem vállalnak szexet. Nem k.rvák. Eléggé önbizalomhiányos lehetsz, ha ezt gondolod plusz ismeretlenül ítélkezel. Az ha a szalag mellett gürcöl valaki vagy éppen őrült karriert épít mint orvos, az miért más? Mindenbe bele lehet kötni ennyi erővel.

Vannak egyébként olyan pasik akik nem várják el hogy legyen táncoslány, általában drága és elég gyakran nem úgy festenek a hölgyek mint a promóképeken.

2013. szept. 16. 09:44
 40/45 anonim ***** válasza:

egészségükre :) felőlem aztán lehetett volna akármilyen táncos (majdnem lett is, nekem is...aztán mégse jött össze azoknak, akik szervezték)....

a mostmárférjemben megbízok...a többi hidegen hagy :) érezze jól magát...és tudom, hogy ha lett is volna, soha a büdös életbe nem csalt volna meg....ha akar úgyis megteszi, ráadásul dj...nyáladzanak utána a kiscsajok:) cukik és mókásak...lehet próbálkozni...ha tudják vigyék :)

2013. szept. 16. 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!