Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért mondja mindig ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindig ezt?

Figyelt kérdés
Januárban lesz az esküvőnk és mindig mikor beszélgetünk róla az egyik ismerősömmel azt mondja meg fogom bánni, mert mi csak 2tanúval, mindenféle felhajtás nélkül fogjuk tartani. Olyan rosszul esik mindig ezt hallani tőle,nem tudom féltékeny-e vajon vagy mért gondolja hogy csak akkor lehet szép egy esküvő ha 200an vannak ott? Nekem így is ez lesz életem legszebb napja és ha később akarnánk nagyobbat akkor majd megtartjuk a templomit is. Mi így gondoljuk... annyira hihetetlen ez? Tényleg csak akkor lehet boldog egy házasság és szép egy esküvő ha belepasszírozom magam egy ruhába, és jópofizok az 52.unoktestvérnek is?:(
2009. nov. 2. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Ne törődj vele mit mond! A ti esküvőtök és legyen olyan, amilyennek ti szeretnétek! Senkinek nincs hozzá köze, hogy hogy csináljátok (szerintem csak irigy, hogy lemarad az ingyenkajáról és a buliról)
2009. nov. 2. 11:11
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Hülyeség.Az az ismerős házas?Mert azok szoktak beleugatni,akik irigykednek.Ha neked így jó,akkor sok boldogságot kellene kívánnia.
2009. nov. 2. 11:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én teljesen ugyanígy vagyok , mint Te. 15en voltunk össz- vissza az esküvőn, semmi sátor meg 300 ezer forintos ajándékok. Mégis Életem tényleg egyik legmeghatározóbb pillanata , napja volt. Egyszerű, de nagyon szép ruhám volt /abroncsos és fehér-ebből nem engedtem :))/, smink, kiegészítők. Sőt! a templomit is megtartottuk jópár hónapra rá, azt is felhajtás nélkül, egy egyszerű ebéddel.Még orgonaszó is volt, pedig az ritka ilyenkor:) Nekem, nekünk nagyon szép volt a férjemmel, és készültek fotók, videók, minden amitől ugyanolyan "élmény" marad:)

2009. nov. 2. 11:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne törődj vele, mert mindenki másképpen "álmodja meg magának " ezt a napot. Ha én pl gyerekkorom óta nagy fehér esküvőről álmodok nagy lagzival,sok tánccal,akkor te engem nem tudnál meggyőzni arról,hoyg az amit te szeretnél milyen jó. De ez nem is baj.

Ennyi erővel te is moondhatnád neki, hogy ha neki lesz esküvője, és nagy lakodalom lesz felhajtással, akkor meg fogja bánni,hogy nem csak egy kis meghitt szertartásuk lesz ami csak az ővék.

Mindkettőtöknek igaza lenne, és igaza is van. Olyan legyen amilyennek TE (vagyis TI) szeretnéd.

Sok boldogságot.

2009. nov. 2. 12:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat... Nem, nem házas, de sokkal régebb óta tart a kapcsolatuk , mint a miénk... És ha jól tudom még eljegyzés sem volt náluk, nem tudom, lehetséges hogy irígy... Csak rosszul esik hogy ennyire lekezelő emiatt velem:(
2009. nov. 2. 12:13
 6/9 anonim válasza:
100%
Nem kell foglalkozni vele! Ez lesz életed legszebb napja akárki akármit is mond!!! Sok boldogságot kívánok nektek!!!!
2009. nov. 2. 13:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

NE törödj vele, tartsátok ugy az esküvöt, ahogy nektek tetszik. Az hogy sikerül-e a házasság vagy szép emlék lesz-e az esküvö, nem attól függ, hogy másoknak tetszik-e.

Mi is csak két tanus esküvöt tartottunk, annak ellenére, hogy a hugom mndenárn rá akart minket beszélni egy "rendes lakodalomra": azóta se bántuk meg, hogy nem hallgattunk rá, nekünk igy is maradandó szép emlék -és az idén volt a 21-ik házassági évfordulónk - és még mindig szeretjük egymást

2009. nov. 2. 17:27
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat és a jókívánságokat!

Nekem nem az a gondom hogy más elképzelése van az esküvőkről,hiszen mindenki maga tudja mi a jó neki. De én sosem mondanék neki ilyet hogy meg fogod bánni. Már az eljegyzésünkre is azt mondta hogy nem kellett volna még és soha nem örül velem a dolgaimnak... Pedig egy "baráttól" illő lenne. Nektek is sok boldogságot és további együtt töltött boldog éveket kívánok:)

2009. nov. 3. 10:17
 9/9 anonim ***** válasza:

12:12-es vagyok,visszatértem megnézni mi újság.

Az lenne a legegyszerűbb megoldás,ha megmondanád neki azt,hogy te így látod jónak ő meg amúgy, és az hogy csúnya hangnemben/stílusban azt hajtogatja hoyg meg fogod bánni neked rosszul esik.

Hidd el az őszinteség a legjobb módszer. És ha azt mondod neki,hoyg téged ez bánt, rosszul esik neked, akkor nem fog még ő megsértődni,hiszen remélhetőleg érezni fogja hogy ő az aki bánt.

Nekem az őszinteség már sok hasonló gondomat oldott meg, többek közt pl anyósommal.

2009. nov. 3. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!