Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindig ezt?
Szia!
Én teljesen ugyanígy vagyok , mint Te. 15en voltunk össz- vissza az esküvőn, semmi sátor meg 300 ezer forintos ajándékok. Mégis Életem tényleg egyik legmeghatározóbb pillanata , napja volt. Egyszerű, de nagyon szép ruhám volt /abroncsos és fehér-ebből nem engedtem :))/, smink, kiegészítők. Sőt! a templomit is megtartottuk jópár hónapra rá, azt is felhajtás nélkül, egy egyszerű ebéddel.Még orgonaszó is volt, pedig az ritka ilyenkor:) Nekem, nekünk nagyon szép volt a férjemmel, és készültek fotók, videók, minden amitől ugyanolyan "élmény" marad:)
Ne törődj vele, mert mindenki másképpen "álmodja meg magának " ezt a napot. Ha én pl gyerekkorom óta nagy fehér esküvőről álmodok nagy lagzival,sok tánccal,akkor te engem nem tudnál meggyőzni arról,hoyg az amit te szeretnél milyen jó. De ez nem is baj.
Ennyi erővel te is moondhatnád neki, hogy ha neki lesz esküvője, és nagy lakodalom lesz felhajtással, akkor meg fogja bánni,hogy nem csak egy kis meghitt szertartásuk lesz ami csak az ővék.
Mindkettőtöknek igaza lenne, és igaza is van. Olyan legyen amilyennek TE (vagyis TI) szeretnéd.
Sok boldogságot.
NE törödj vele, tartsátok ugy az esküvöt, ahogy nektek tetszik. Az hogy sikerül-e a házasság vagy szép emlék lesz-e az esküvö, nem attól függ, hogy másoknak tetszik-e.
Mi is csak két tanus esküvöt tartottunk, annak ellenére, hogy a hugom mndenárn rá akart minket beszélni egy "rendes lakodalomra": azóta se bántuk meg, hogy nem hallgattunk rá, nekünk igy is maradandó szép emlék -és az idén volt a 21-ik házassági évfordulónk - és még mindig szeretjük egymást
Köszi a válaszokat és a jókívánságokat!
Nekem nem az a gondom hogy más elképzelése van az esküvőkről,hiszen mindenki maga tudja mi a jó neki. De én sosem mondanék neki ilyet hogy meg fogod bánni. Már az eljegyzésünkre is azt mondta hogy nem kellett volna még és soha nem örül velem a dolgaimnak... Pedig egy "baráttól" illő lenne. Nektek is sok boldogságot és további együtt töltött boldog éveket kívánok:)
12:12-es vagyok,visszatértem megnézni mi újság.
Az lenne a legegyszerűbb megoldás,ha megmondanád neki azt,hogy te így látod jónak ő meg amúgy, és az hogy csúnya hangnemben/stílusban azt hajtogatja hoyg meg fogod bánni neked rosszul esik.
Hidd el az őszinteség a legjobb módszer. És ha azt mondod neki,hoyg téged ez bánt, rosszul esik neked, akkor nem fog még ő megsértődni,hiszen remélhetőleg érezni fogja hogy ő az aki bánt.
Nekem az őszinteség már sok hasonló gondomat oldott meg, többek közt pl anyósommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!