Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A volegeny tanujakent folvehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volegeny tanujakent folvehetem-e ezt a ruhat szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

Azt azert leszogeznem, hogy az eskuvo kulfoldon lesz.

Es ez lesz a menyasszony ruhaja.:

[link]

2013. szept. 3. 23:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
95%

Az elsővel simán túlöltöznéd a menyasszonyt. :D

A 2., 3. már jó, de a ceremóniára fogd össze valamivel a ruhát, hogy ott még ne villanjon ki a combod. :D

2013. szept. 4. 00:12
 12/28 A kérdező kommentje:

Az elso amit linkeltem egy alom ruha szamomra. En is tulzasnak erzem es meg mielott rakerdeztem volna tudtam, hogy ugy sem azt fogom felvenni. De azert kikertem a velemeyeteket. MErt ez egy olyan alkalom amire talan fellehetne venni... egyebkent az eletben soha nem lesz ra alkalom.

A 2. ruha igaz elegge felsliccelt, de ha jobban megnezed nem fogjak 2 oldalrol "huzni" rajtam igy nem lesz feltuno egyaltalan. Az hogy strasszos diszites van rajta... hat nekem ez tetszik... nem akarok egy sima zsak szeru ruhat.

2013. szept. 4. 00:14
 13/28 anonim ***** válasza:
95%
Senki nem azt mondta,hogy sima zsákszerű ruhát vegyél fel,hanem,hogy nem valók tanúnak,inkább jók koszorúslány ruhának.Amúgy az elsőt kivéve,ha nagyon rongyrázós és inkább "bál" szerű lesz az esküvő akkor viszont szerintem felvehető,de én akkor is más színt választanék,kicsit visszafogottabbat.
2013. szept. 4. 00:24
 14/28 A kérdező kommentje:

Nem egy "falusi" lagzi lesz... Balos hangulatu, inkabb nagy estelyis lagzi lesz egy elokelo szallodaban. Szal sztem abszolut rendben van, hogy foldig ero a ruha. Akikrol tudom miben lesznek 10-bol 8-on foldig ero ruha lesz.

A koszorus lanyok ruhaja ennek a mintajara keszul :

[link]

A kulombseg annyi, hogy kicsit mattabb anyagbol lesz. plusz kapnak egy egy vall kendot! Ezt a mennyasszony valasztotta.

A mennyasszony ruhaja csupan azert nem strasszos mert retteg attol a babonatol, hogy ahany strasz, vagy ko disziti a ruhat annyi konycseppet fog hulatni a ferje miatt... -.-"

Viszont az "asszony" ruhaja mar igen csak diszitett lesz.

[link]

Egyebkent linkelnetek nekem, hogy ti milyen ruhat vennetek fel egy ilyen eskuvore?

2013. szept. 4. 00:41
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a menyasszonyi is zsákszerű? Azon sincs strassz..

Elég giccses ízlésed van. Egyébként nem, nem ez a megfelelő alkalom. Menj el egy nívós bálba a pároddal, oda felveheted. Vagy majd a saját esküvődön menyecskeruhának.

viszont más esküvőjén ilyet inkább ne vegyél fel, mert közröhej tárgya leszel és azt biztos nem szeretnéd.

Vannak szép, mindenféle giccs nélküli térdig érő ruhák is, amiket legalább a hétköznapokban is felvehetsz majd.

Én a nővérem esküvőjén leszek tanú és jobban izgulok rajta, mintha vendég lennék. Van olyan ruha, amit vendégként felvennék, de tanúként nem. Ott fogok állni, ülni mellette egész délután/este, sok képen rajta leszek, az emberek szeme előtt leszek én is, és a világért sem szeretném, hogy rajtam legyen a hangsúly és előbb vegyenek észre engem, mint a tesómat.

2013. szept. 4. 00:44
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben nyugodtan vegyél fel földig érő ruhát, de a strasszokat én akkor is hanyagolnám a helyedben. :)
2013. szept. 4. 00:45
 17/28 anonim ***** válasza:
92%

Az első ruha ugyan szép, de nem tanúnak való.

Ne vegyél fel olyan színű ruhát, mint a koszorúslányoké.

Hosszú lehet, ahogy írtad a körülményeket, de valami elegánsabbat válassz, ne agyon csicsázottat.

2013. szept. 4. 01:03
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Oké, ha tényleg elegáns, estélyis esküvő lesz, akkor erről az oldalról ezt venném fel:

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 4. 01:35
 19/28 A kérdező kommentje:
Utolso a linkeltjeid kozul a legelsot vennem fel. Az kifejezetten nagyon tetszik. Igy strassz nelkul s :))
2013. szept. 4. 01:45
 20/28 anonim ***** válasza:
20%

Az első tényleg túlzás kicsit, de őszintén én szoktam ilyet és még ennél csiricsárébb ruhákat is látni kevésbbé puccos esküvőkön is.

A második két link szerintem abszolút jó, nem túlzás egyáltalán, de szerintem csak a lagzira vedd fel, a polgárira meg a templomira valami visszafogottabbat.

Amiket az egyik válaszoló linkelt egyáltalán nem tetszenek, azokat kb egy keresztelőbe vagy szülinapra venném fel, nem egy elegáns esküvőre.

2013. szept. 4. 08:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!