Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volegeny tanujakent folvehetem-e ezt a ruhat szerintetek?
Figyelt kérdés
Azt azert leszogeznem, hogy az eskuvo kulfoldon lesz.
Es ez lesz a menyasszony ruhaja.:
2013. szept. 3. 23:39
21/28 anonim válasza:
A 18-as által belinkeltek közül az elsőt javasolnám, stílusában hasonlít a menyasszonyi ruhára, de nem csillogós, nem feltűnő, viszont nagyon is elegáns.
22/28 anonim válasza:
Azt is megteheted, hogy választasz egy visszafogottabb darabot a szertartás idejére, és utána átöltözöl.
23/28 anonim válasza:
Az elsőt én kicsit soknak tartom, de a másik kettőt szerintem simán felveheted.
AMúgy ha az első az álomruha majd te is férjhez mész, lehetne az az asszonyruhád:)
24/28 anonim válasza:
Nekem is tetszik a masodik es a harmadik is. Foleg a harmadik. Ha elegans,kulfoldi eskuvo lesz akkor nem mehetsz kosztumbe :) Szep leszel:)
25/28 anonim válasza:
Az első túlzás. A második talán elmegy, nekem kicsit kirívó. Szerintem a 3. lenne a legjobb. Amiket a 18-as belinkelt, azok nekem nagyon tetszenek. Ha a te ízlésednek egyszerűek, akkor is fel lehet őket dobni feltűnő ékszerrel, táskával, cipővel, hajdísszel stb.
26/28 anonim válasza:
Én is az átöltözést javasolnám, a szertartásra valami szép, elegáns kosztüm, estére pedig végülis mindegy melyik ruhát veszed fel.
27/28 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :) meg gondolkodom. A kosztum kizart. Senki nem lesz kosztumben. Mindenki estelyiben keszul. Meg egyszer koszonom a valaszokat.
2013. szept. 4. 15:13
28/28 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!