Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői menühöz tudtok adni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői menühöz tudtok adni ötleteket?

Figyelt kérdés

Mi arra gondoltunk, hogy:

-polgári előtt/után egy pohár pezsgő és pogácsa

-1 féle leves (pl. orjaleves)

-3 féle húsétel (ezeket még nem tudjuk pontosan)

-3 féle köret (tepsis burgonya, rizibizi, petrezselymes krumpli)

-2 féle savanyúság

-1 féle éjféli menü (marhapörkölt vagy töltött káposzta)

Szerintetek ez így jó, elég? Nem szeretnénk, ha egy csomó pénzt kidobnánk az ablakon és megmaradna az étel fele.

Nem tudom melyik érné meg jobban, a kotlátlan italfogyasztás vagy a fogyasztás alapján mért?

2013. aug. 29. 13:09
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
én azt is megkérdezném, hogy van-e a vendégek között olyan, akinek ételallergiája van, és ha igen akkor olyan fogás is lenne a menüben amit ehetnek. (glutén,laktóz,tojás)
2013. aug. 29. 13:53
 12/16 schocko ***** válasza:
0%

húsleves

pörkölt

sült húsok

sütik

hajnalban töltött káposzta

ezt várják a vendégek zömmel, ha más van, akkor az már nem tetszik majd esetleg...

2013. aug. 29. 13:56
 13/16 A kérdező kommentje:
Szerencsére a család nem olyan válogatós, csak max az unokatesóim, az olyan 5 fő a 60-ból. :) Nekik majd valami baconos vagy hasonló husi lesz. A rántott sajtot nem részesítem előnyben, mert az csak melegen jó, ha meg ott van órákig az asztalon, akkor megdermed benne a sajt és az úgy nem jó szerintem. A husik legalább még hidegen is ehetőek.
2013. aug. 29. 14:12
 14/16 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nagyrészt oké, de levesnek én is a tyúkhúslevest választanám. Éjfélre meg inkább könnyebb hidegtálat és egy gyümölcssarkot. Nálunk ennek nagy sikere volt!
2013. aug. 29. 14:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is leves volt meg sültek.Volt aki hiányolt egy pörköltet, főleg az idősebbek. Tyúkhúsleves volt, de a főtt hús megmaradt. Szerintem jobb az orjaleves. Vacsi után jött a süti, az maradt az asztalon. A maradék sültet összerakták svédasztalra, így menet közben bárki ehetett. Éjfélkor töltöttkáposzta volt. Ez mindenhol sláger. A maradék pedig vihető, fagyasztható, melegíthető.
2013. aug. 29. 16:07
 16/16 A kérdező kommentje:
Valószínűleg pörkölt lesz, mert a párom nem szereti a töltött káposztát, az én családom meg az ő családjában viszont mindenki szereti a pörköltet.
2013. aug. 29. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!