Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői menühöz tudtok adni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői menühöz tudtok adni ötleteket?

Figyelt kérdés

Mi arra gondoltunk, hogy:

-polgári előtt/után egy pohár pezsgő és pogácsa

-1 féle leves (pl. orjaleves)

-3 féle húsétel (ezeket még nem tudjuk pontosan)

-3 féle köret (tepsis burgonya, rizibizi, petrezselymes krumpli)

-2 féle savanyúság

-1 féle éjféli menü (marhapörkölt vagy töltött káposzta)

Szerintetek ez így jó, elég? Nem szeretnénk, ha egy csomó pénzt kidobnánk az ablakon és megmaradna az étel fele.

Nem tudom melyik érné meg jobban, a kotlátlan italfogyasztás vagy a fogyasztás alapján mért?

2013. aug. 29. 13:09
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Kb 60 főre lesz a lagzi
2013. aug. 29. 13:10
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha van tepsiskrumpli akkor petrezselymes nem kell inkább valami zöldségköret...

A többi ok

2013. aug. 29. 13:16
 3/16 anonim ***** válasza:
83%

Leves elég egy féle! Ez már ízlés kérdése, bár szerintem az a tyúkhúslevest többen szeretik! Én a pörköltet nem éjfélre tenném. Hanem a sültek elé! Sültből jó a 3 felé, de ha belefér akkor lehet több is!

Éjfélkor pedig felszokták ismét tálalni a sülteteket és az mellé mehet még a töltött káposzta!

Italt mi úgy csináltuk,hogy megvettük nagykerben, ami pedig bontatlan maradt, azt visszavették!

2013. aug. 29. 13:17
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
Én még ugyan nem találtam meg a párom, de szerintem pezsgő, pogácsa oké. Húsétel: töltött csirkecomb, vagy sült, töltött hús, flekken, esetleg pörkölt nokedlivel. Ezek ha maradnak sem gond, mert melegíthető. Én nem vagyok híve a rántotthúsnak. Én 2féle köretet adnék. Rizibizi, petr. krumpli.Éjfélre töltöttkáposzta.
2013. aug. 29. 13:21
 5/16 A kérdező kommentje:
Rántott húst mi sem szeretnénk. :) Mindenképpen csak 2 étkezést szeretnénk (sültek és éjféli vacsi), tapasztalat, mert így is dugig tele lesznek a vendégek, nem hiszem, hogy többet enni bírnak majd és még ott lesz a torta is.
2013. aug. 29. 13:25
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne körbekérdezni, van-e a vendégek között vegetáriánus, vagy olyan, aki diéta miatt nem eszik/ehet húst. Nem kell bonyolult megoldásra gondolni ez esetben sem, rántott zöldségekkel vagy egy jó kis gombapörkölttel kiváltható a húsos fogás.
2013. aug. 29. 13:27
 7/16 A kérdező kommentje:
Anyumék 10-én voltak lagziban és ők mesélték, hogy a kaja 3/4-e megmaradt, mert 1) rengeteg volt, túl sok féle 2) dugig tele voltak és már tortát is alig bírtak megenni. :)
2013. aug. 29. 13:27
 8/16 A kérdező kommentje:
Szerencsére nincs vega a családban és a baráti körben sem, mindenki szereti a hasát. Viszont egy zöldség köret lehet, hogy jó ötlet lenne. :)
2013. aug. 29. 13:28
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
züldség köret mindenképp kell, nálunk még a rántott sajt volt nagyon kapós
2013. aug. 29. 13:43
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

a kétféle krumpli szerintem is felesleges.

a tyúkhúslevest többen szeretik.

rántott hús tényleg nem kell, inkább vmi töltött tekert szeletelhető

az italt gondoljátok át, a csapattól függ, nálunk72 fős lagziban kevesen ittak, tudtuk előre, azüdítőt 2 literesben számoltuk, a bor kancsóban volt az asztalon, a röviditalt pohárra lehetett kérni, úgy emlékszem 600 volt / db, de jobban megérte így mint 9000/ megbontott üveg. a korlátlan italfogyasztás annyi lett volna mint maga a menü, 4-5000/ fő. italt nem lehetett bevinni, csak sütit.

és igen, kitették éjfélkor a megmaradt sülteket, amúgy 3-4 fős tálakban volt a vacsorakor, az nekünk bejött, jobb, mint a svédasztal.

és utána el lehetett hozni minden megmaradt kaját.

kérdezzetek rá minden részletre.

2013. aug. 29. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!