Írnátok nekem karácsonyi menühöz ötleteket, főleg húsos ételt szeretnék. Ki mit készít?
Én svéd húsgombócokat tervezek, barnamártással és áfonyaszósszal, meg krumplipürével. Bár én a szüleimhez megyek haza karácsonyra, és apukám gyanakvó az ilyenekkel szemben, szóval lehet kiszorítja valami hagyományos halétel. Egyszer megesett az is, hogy másodikfélének chilisbabot csináltunk, mert senki nem tudta a legjobbat kitalálni, így annál maradtunk.
Ami tuti: Ha ismeretlen receptet szeretnél, próbáld ki először, lehet nem is lesz olyan jó, vagy valamit javítani kell a recepten. Nekem rendszeresen ez van, megcsinálok valamit, és írhatom a megjegyzéseket a recept mellé, hogyan kell legközelebb. Én nem szeretném, hogy karácsonykor együnk olyat, hogy ehető, de majd ha legközelebb csinálom, akkor...
Halászlé
Aszalt szilvával göngyölt pulykamell mazsolás rizzsel.
Zserbó,bejgli
Tervezett menü:
Lazac saláta
Foghagyma krémleves cipóban
Pulyka (felső comb) sörrel sütve, rakott padlizsánnal,
Mézes sült alma vanília öntettel
Anyum mindig készít vésztartaléknak egy nagy adag székelykáposztát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!