Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki vigye sógorom mamáját az esküvőre?
jaj te tényleg elég mennyasszony-szörny vagy istenem:D
A mamát bárki elviheti. Voltam én is esküvőbe képzeld, ahol az 5személyes autóba még befért mellénk valaki, mert mi 4en voltunk a családba, és elvittünk akárkit. Egyszer például vittük a vőfélyt, pedig azt se tudtuk hogy hívják. A kocsiba mondta a nevét. Sőt, vittünk már mi is idős nagymamát, de már fingom sincs, kinek az öreganyja volt. Ez egy násznép, akik közösen ünnepelni mennek, szerintem nyilvánvaló, hogy senki kárára nem lesz a 80 éves mamika. Nagyon egyszerűen megkérdezhetsz vkit a rokonságban, kinél van szabad hely az autóban, és aki vállalja a fuvart, mert úgyis egyfelé megy az a sok birka aki téged meg az eszetlen vőlegényedet akar megbámulni. Mit értetlenkedsz??
Aztán majd megy a bankba intézkedni :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
:D
Baxus, olvasd mar el a saját kerdesedet! Idéznem a lényeges részt:
"Sógorom fel tudná vinni őt az esküvő helyszinére" Eskuszom azt gondolja az ember, hogy autorol van szo, de ezek azerint a hatan vinné????
Masik idezet a kerdesedbol:"Tesómnak van még jogosítványa" Az a gyaloglás hoz miért erdekes?.? Mi lenne, ha eldontened, hogy mi a kérdés.....
Elöször nállunk is ugy volt,h gyalog megy mindenki a házasságkötöterembe!De.....
Ott lesz minda2 mamám és ök már nem igazán tudnak gyalogolni!!!!!Igy kocsival megy mindenki és majd ott tali.Valamit vmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!