Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki vigye sógorom mamáját az esküvőre?
Figyelt kérdés
Ő lassan 80 éves, bottal jár. Sógorom fel tudná vinni őt az esküvő helyszinére de ő fog kísérni a menetben. Tesómnak van még jogosítványa de neki nem illik tőlünk külön menni. Semmi ötletünk nincs. Mi legyen?2013. aug. 26. 09:47
1/31 anonim válasza:
Mi a problema? Miert nem tudja a sogorod a sajat nagyanyjat vinni? Na bumm, akkor nem teged kiser -nem is ertem, mit kell kisergetni rajtad- hanem a nagyanyjat. Az meg mi, hogy nem illik a testverednek kulon menni? A mamat otthonhagyni jobban illik?
2/31 anonim válasza:
Szeretnéd ha nem menne a nagyi?
3/31 A kérdező kommentje:
Mit érdekel engem ha jön is, de nem tud sokat gyalogolni. Sógoromnak engem kell kísérnie a menetkor mert már elvállalta. 1. Te meg elég hülye vagy, hogy nem tudod hogyan zajlik egy esküvő.
2013. aug. 26. 10:06
4/31 anonim válasza:
Hívjatok neki egy taxit, hogy vigye el az a lagzi helyszínére, és akkor ott megvár titeket.
5/31 anonim válasza:
Szóval nem akarod hogy menjen... amúgy meg nem kéne hülyézni. Ő is csak a kérdésedre válaszolt. Baromi egyszerű a megoldás, csak te nem akarod megoldani... küldtök érte egy taxit ami oda viszi a helyszínre. Ez eszedbe se jutott, mi?
6/31 anonim válasza:
a tesódat még mindig nem értem miért nem viheti őt?
7/31 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs taxi állomás, így egy vagyonba kerülne a mama fuvarozása.
2013. aug. 26. 10:33
8/31 anonim válasza:
Az ég mentsen meg tőled, komolyan. Mit ártott neked az az öregasszony?
9/31 anonim válasza:
Hulye vagy te, kedves kérdező, mar ne is haragudj. Minden épeszű ember megertene, ha nem téged kísérne, hanem a nagyanyjat....
10/31 A kérdező kommentje:
Nem értem mi bajod van???? Én normális ötleteket várok, hogy hogyan tudjon eljönni az esküvőre! De eddig csak egy ötlet jött a többi csak felesleges írsogálás.
2013. aug. 26. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!