Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet kérni a anyakönyvvezetőtől 2 tanút az esküvőre?
Figyelt kérdés
Házasodni szeretnénk,de úgy hogy a cslád ne legyen ott.Barátaink közül egy se tudja tartani a száját.
Két vadidegen tökéletesen megfelelne,de ugye előtte le kell adni az adataikat.Ott dolgozók nem szoktak tanúk lenni? Munkaidőben persze.
2013. aug. 24. 10:43
1/18 anonim válasza:
Fizess két hajléktalannak egy egy ezrest és lesznek a tanuitok.
2/18 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne muszáj leadni előtte 30 nappal az adtaikat,akkor két kollégánk is megtenné,vagy barátok.De ugye le kell,és akkor nekik szólni kell,és csendben sosem tud senki maradni.
2013. aug. 24. 10:50
3/18 anonim válasza:
Biztos hogy lekell adni az adatokat? Megkérdezted? Mert tőlünk nem kérték.
4/18 anonim válasza:
ha Budapesten esküdtök, akkor mi bevállaljuk a párommal szívesen, sosem voltunk még esküvői tanúk, és nagyon kipróbálnám :)
írj privit és egyeztetünk :D
5/18 anonim válasza:
tanúk adatait nem kell előre leadni, elég ha aznap megkértek valakiket az utcáról
6/18 anonim válasza:
Szerintem meg nem kell, mert én voltam úgy tanú, hogy a házasságkötés előtt egy órával kérték el az irataimat! Előtte nem kellett! Csak időre el kellett menni, ot kellet, hogy legyen az engem igazoló irat, (személyi, lakcímkártya)!
Ennyi...
7/18 A kérdező kommentje:
Itt kérik előtte 30 nappal,voltunk tanuk rokonnak,itt még le is fénymásolták a személyinket.
Vidék,nem Pest.
2013. aug. 24. 11:01
8/18 anonim válasza:
6-os vagyok. Ha Székesfehérváron lesz, elvállaljuk!
9/18 málna_ válasza:
Kérdezzétek meg az anyakönyvvezetőt, munkaidőben csak van az irodában 2 ember, ki ráér 10 percre :)
10/18 anonim válasza:
Székesfehérváron nem kérték előre a tanúk adatait. Csak az esküvőkor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!