Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 vendégem van, ez mennyire gáz?
Jelenleg félnék igent mondani a páromnak. Neki nagy családja van, jönnének kb 100-an.
Nekem meg jönne az anyukám, apukám, testvérem, nagymamám és az egyik unokatesóm.
Elég cikinek érzem, hogy nekem csak ennyi vendégem lenne, míg a páromnak olyan sok.. Mit gondolnának rólam...
Régen sokat csalódtam a "barátokban", így már nincs szükségem rájuk.
Egyedül is jól érzem magam, de nem sok időt töltök egyedül, rengeteg állatkám van :)
Figyelj, páromnak a szülei sem élnek már, nincs egy szál rokona sem (legalábbis olyan, aki foglalkozna vele annyit, hogy ráköszönjön az utcán). Az ő részéről csak pár barát lesz meghívva. Az én részemről néhány rokon, meg barátok. De a legtöbb barát nálunk közös, vagy legalábbis közös ismerős, szóval mi így kompenzáljuk a dolgot.
De egyébként megértelek, mert én is furán érezném magam. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!