Lisztérzékeny vendégem mivel vendégelhetem meg?
Kérd meg az üzletben az eladót, hogy glutén mentes felvágottat, szalámit keressen neked. A puffasztottrisz a legjobb ötlet, anyu is lisztérzékeny és azt evett, amíg nem vett kenyérsütőt, de gondolom te 1 alkalomra nem fogsz vásárolni. Ugyanúgy ehet, vajat, van glutén mentes vaj, sajt, zöldséget is vegyél a reggelihez.
Ebédre lehetne natúr csirkemell, rizzsel, vegyessalátával, vagy bármilyen sülthús ami nincs panírozva, esetleg pörköltet is csiálhatsz ha vásárolsz kukoricalisztes tésztát, ami szerintem jobb, mint a rendes, én mindig eszek belőle ha az anyu csinál magának.
Lehet venni glutén mentes kuglóf port vagy hogy is mondjam, tojással kell kikeverni és ugyanúgy megsütni mint a többi sütit, ha esetleg desszertet szeretnél, és ez is finomabb mint a rendes kuglóf :D Ha esetleg még lenne kérdésed írhatsz nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!