Most akkor hány százalék, hogy lisztérzékeny lettem?
"Coeliakia-specifikus autoantitestek mutathatók ki a vérmintában, a lelet gluten-sensitiv enteropathia fennállására utal."
Szövettani vizsgálatot fognak majd csinálni, de mégis mennyi az esélyrá hogy tényleg lisztérzékeny vagyok?
15L
Vagy az vagy, vagy nem. A vértesztek gyakran mutatnak rossz eredményt, ezért is fognak elküldeni biopsziára.
Viszont ne keseredj el, még ha az is vagy, meg lehet tanulni együtt élni vele. Nincsenek tüneteid?
Egy lisztérzékeny
vannak már kb fél éve ,laktóz érzékenység negatív lett
minden nap fáj a hasam majdnem és 1-2 hetente hasmenésem lesz ezek a lisztérzékenység tünetei lehetnek?
Sajna ezek abszolút annak a tünetei. :(
De nézd a jó oldalát. Ha be is igazolódik a dolog, és lisztérzékeny vagy, elkezdesz diétázni, ami azzal jár, hogy többé nem fog fájni a hasad. :)
Tudom,ezért akármennyire is hülyén hangzik lisztérzékeny akarok lenni (de csak a tünetek meszünése miatt)
És én inkább csak a vizsgálattól félek nem magától a betegségtől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!