Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Most akkor hány százalék,...

Most akkor hány százalék, hogy lisztérzékeny lettem?

Figyelt kérdés

"Coeliakia-specifikus autoantitestek mutathatók ki a vérmintában, a lelet gluten-sensitiv enteropathia fennállására utal."

Szövettani vizsgálatot fognak majd csinálni, de mégis mennyi az esélyrá hogy tényleg lisztérzékeny vagyok?

15L

2013. jan. 5. 11:06
 1/10 A kérdező kommentje:
IgA: 1.5 g/l asziszem ebből következtették
2013. jan. 5. 11:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Vagy az vagy, vagy nem. A vértesztek gyakran mutatnak rossz eredményt, ezért is fognak elküldeni biopsziára.

Viszont ne keseredj el, még ha az is vagy, meg lehet tanulni együtt élni vele. Nincsenek tüneteid?

Egy lisztérzékeny

2013. jan. 5. 14:03
 3/10 A kérdező kommentje:

vannak már kb fél éve ,laktóz érzékenység negatív lett

minden nap fáj a hasam majdnem és 1-2 hetente hasmenésem lesz ezek a lisztérzékenység tünetei lehetnek?

2013. jan. 5. 17:18
 4/10 anonim ***** válasza:

Sajna ezek abszolút annak a tünetei. :(

De nézd a jó oldalát. Ha be is igazolódik a dolog, és lisztérzékeny vagy, elkezdesz diétázni, ami azzal jár, hogy többé nem fog fájni a hasad. :)

2013. jan. 5. 17:20
 5/10 A kérdező kommentje:

Tudom,ezért akármennyire is hülyén hangzik lisztérzékeny akarok lenni (de csak a tünetek meszünése miatt)

És én inkább csak a vizsgálattól félek nem magától a betegségtől

2013. jan. 6. 09:06
 6/10 anonim ***** válasza:
15 éves vagy még csak. Én megbeszélném a szüleimmel, hogy szánjanak rá valahogy egy nagyobb összeget, mert ez fontos. A vizsgálatot lehet altatásban végezni. Nekem is így csinálták.
2013. jan. 6. 09:38
 7/10 A kérdező kommentje:
És úgy nem éreztél semmit utána se?
2013. jan. 6. 21:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Rövid ideig olyan volt, mintha torokgyulladásom lenne, de ez azért szerintem egy elég elviselhető fájdalom, főleg, ha a sima vizsgálathoz viszonyítod.
2013. jan. 7. 00:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi lett az eredmény?
2013. febr. 1. 15:43
 10/10 A kérdező kommentje:
hát megcsinálták a tükrözést kb 3 hete de még mindig nem jött meg a lelet azóta se de a vizsgálat után azt mondták hogy majdnem biztos
2013. febr. 2. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!