Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 vendégem van, ez mennyire gáz?
Figyelt kérdés
Jelenleg félnék igent mondani a páromnak. Neki nagy családja van, jönnének kb 100-an.
Nekem meg jönne az anyukám, apukám, testvérem, nagymamám és az egyik unokatesóm.
Elég cikinek érzem, hogy nekem csak ennyi vendégem lenne, míg a páromnak olyan sok.. Mit gondolnának rólam...
2013. aug. 22. 17:05
1/12 anonim válasza:
Ettől nem kell félned szerintem. Mindenki annyit hív amennyit akar. Amúgy Nincsenek barátaid? :)
2/12 anonim válasza:
Hogy nemnagy a rokonságod...
Semmi mást...
3/12 anonim válasza:
Egy családdá váltok így az ő családja a tiéd is.
4/12 anonim válasza:
Barataid nincsenek? Ez kicsit furcsa, de ezt leszamitva senkit se fog erdekelni. Arrol nem beszelve, hogy osszehazasodtok, nincs "en vendegem, te vendeged". Ok a TI vendegeitek.
5/12 A kérdező kommentje:
Persze, csak neki annyi rokona van, meg jönnek barátok is..
Nekem nincsenek barátnőim.
2013. aug. 22. 17:09
6/12 anonim válasza:
Nem Te tehetsz róla,hogy kevesebben vannak a családodban. Emiatt ne is idegeskedj, ez nem ciki :)
7/12 A kérdező kommentje:
Sokan vannak, csak rossz a kapcsolatunk velük..
2013. aug. 22. 17:11
9/12 anonim válasza:
nalunk forditva volt a ferjemnek volt par vendege nekem sok.
Mert o csak azt hivta meg akit tenyleg ott akart latni az eskuvonon szeretetbol.
nem gaz sok bolcs dontes nem kell a megturt vendeg
10/12 anonim válasza:
Ez nekem is fura, hogy nincsenek barátaid ettől függetlenül ha te feszélyezve éreznéd magad, megbeszélhetitek, hogy szűk családi, baráti esküvőt tartotok. Pl. nem hívjátok meg az összes másodunokatesót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!