Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek ez a menü jó egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a menü jó egy lagziba?

Figyelt kérdés
Újházy tyúkhúsleves, töltöttkáposzta, birkapörkölt, sűlt húsok; sütemények és egy háromemeletes menyasszonyi torta.
2013. aug. 18. 21:10
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Én a birkapörköltet cserélném marhára vagy sertésre, vagy birkapörkölt mellé még csináltatnék egy kis marhát/sertést.

'eredendően' én is vidéki vagyok, több vidéki lagziban jártam, sok vidéki rokonom, ismerősöm van, és közülük elég sokan nem szeretik a birkahúst, jelzem én sem.

2013. aug. 18. 21:51
 22/36 A kérdező kommentje:
Én is Hajdú Bihari vagyok és a falusi lagzikban ez a menü.
2013. aug. 18. 21:51
 23/36 A kérdező kommentje:
Felénk úgy van, hogy felszolgálják a vacsorát és mindenki azt eszik amit akar.
2013. aug. 18. 21:54
 24/36 anonim ***** válasza:
87%
Falusi liba vagy és vega. Ha a süti is hájas tészta, akkor nekem ez eléggé diétázós lagzi lenne.
2013. aug. 18. 21:57
 25/36 anonim ***** válasza:
86%
_mármintén vagyok falusi liba.:)
2013. aug. 18. 21:57
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Én is falusi vagyok, de nálunk is van rántott sajt meg saláta. Már nem a 17. században élünk,hogy legyen civilizált város és a falu ahol az emberek nyersen eszik kézzel a vadállatokat :O
2013. aug. 18. 21:58
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem te tetted fel a kérdés,hogy kijön-e a menü 100.000 Ft-ból 80 főre? mert akkor a válsz nem nem jön ki és nem nem a legjobb menü.
2013. aug. 18. 22:10
 28/36 anonim ***** válasza:
91%

Jaj, hát miért is kell a végletekig elmenni? Én híve vagyok a hagyományos lakodalmi menünek, a Kérdező is, és itt csupán csak beszéltet minket (amit szívesen megteszünk), mert igazából minden el van döntve, -látjuk, ott ez a szokás!

Az ehető virágok és a kandírozott ibolya, amit a következő esküvői lakomára tervezek, -félresöpörve a krumplisaltát és a pirosarany pöttyöcskékkel díszített töltött tojást, még nem tört be Hajdúnánásra.

2013. aug. 18. 22:15
 29/36 anonim ***** válasza:
81%
Engem azért a kandírozott ibolykákkal, levendulás falatkákkal is ki lehet kergetni a világból.:)
2013. aug. 18. 22:18
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Asszem én itt éhes maradnék.. vagy húslevessel tömném tele magam. Azon kívül szinte semmit nem ennék meg, esetleg a töltött káposztából ennék még egy keveset. Ezek mind nehéz ételek. Senki sem diétázik? Senki sem vega? Senki sincs, aki nem szereti (nem ízlik neki... ) a húst?

Ha nem is akarsz hidegtálat, akkor is lehetnének kicsit könnyebb ételek...

A leves jó. A káposztát éjfélkor eszitek vagy rögtön?

Lehetne natúr szelet, gombás szelet, töltött hús, göngyölt hús, rántott sajt, rántott gomba, rántott karfiol.

A birkapörkölt annyira egy súlyos étel.... és nem is eszik meg sokan. Maximum belekóstolnak, mert még nem ettek olyat.

Annyi választásod lenne és te idebszod a birkapörköltet...

*

Ha nálatok ez a hagyomány, akkor meg mi a bánatnak kérdezed meg?!

*

Összefoglalva és a kérdésre válaszolva:

Nem, nem jó a menüd, mert egyhangú és nehéz.

2013. aug. 18. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!