Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a menü jó egy lagziba?
Én a birkapörköltet cserélném marhára vagy sertésre, vagy birkapörkölt mellé még csináltatnék egy kis marhát/sertést.
'eredendően' én is vidéki vagyok, több vidéki lagziban jártam, sok vidéki rokonom, ismerősöm van, és közülük elég sokan nem szeretik a birkahúst, jelzem én sem.
Jaj, hát miért is kell a végletekig elmenni? Én híve vagyok a hagyományos lakodalmi menünek, a Kérdező is, és itt csupán csak beszéltet minket (amit szívesen megteszünk), mert igazából minden el van döntve, -látjuk, ott ez a szokás!
Az ehető virágok és a kandírozott ibolya, amit a következő esküvői lakomára tervezek, -félresöpörve a krumplisaltát és a pirosarany pöttyöcskékkel díszített töltött tojást, még nem tört be Hajdúnánásra.
Asszem én itt éhes maradnék.. vagy húslevessel tömném tele magam. Azon kívül szinte semmit nem ennék meg, esetleg a töltött káposztából ennék még egy keveset. Ezek mind nehéz ételek. Senki sem diétázik? Senki sem vega? Senki sincs, aki nem szereti (nem ízlik neki... ) a húst?
Ha nem is akarsz hidegtálat, akkor is lehetnének kicsit könnyebb ételek...
A leves jó. A káposztát éjfélkor eszitek vagy rögtön?
Lehetne natúr szelet, gombás szelet, töltött hús, göngyölt hús, rántott sajt, rántott gomba, rántott karfiol.
A birkapörkölt annyira egy súlyos étel.... és nem is eszik meg sokan. Maximum belekóstolnak, mert még nem ettek olyat.
Annyi választásod lenne és te idebszod a birkapörköltet...
*
Ha nálatok ez a hagyomány, akkor meg mi a bánatnak kérdezed meg?!
*
Összefoglalva és a kérdésre válaszolva:
Nem, nem jó a menüd, mert egyhangú és nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!