Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a menü jó egy lagziba?
Figyelt kérdés
Újházy tyúkhúsleves, töltöttkáposzta, birkapörkölt, sűlt húsok; sütemények és egy háromemeletes menyasszonyi torta.2013. aug. 18. 21:10
11/36 anonim válasza:
Szerintem egy igazi vidéki lagziba jó ez, köret nyilván lesz, meg savanyúság. Salátát én is adnék, a sülthöz is jó, sokan szeretik. Ha tudod, hogy a vendégek közt van vega, akkor tényleg érdemes lenni vmi sajtos, gombás dolgon elgondolkodni, de talán a husik mellé változatosságnak is jók. Ráadásul gyerekek is mennek, ők meg szeretik ezeket és legalább vacsoráznak.
12/36 A kérdező kommentje:
Mivel ez egy vidéki lagzi lesz nem tudom, hogy a vendégek igénylik e az ilyesmit. Nem akarunk feleslegesen pénzt költeni.
2013. aug. 18. 21:31
13/36 anonim válasza:
Látom te már eldöntötted. Felesleges volt kérdést kiírrni!
14/36 anonim válasza:
Vidéki vagyok, paraszt lány, és pont ezért szeretem a finom zöldségeket, salátákat és biztos hogy tartanék igényt a natúrszeletre nem a rántottra, mert attól hogy vidéki vagyok, nem rántott hússal eszem a rántott húst.
15/36 anonim válasza:
Nálunk minden vidéki lagziban volt eddig hidegtál is. Én igen csak elszomorodnék ha csak ezt kapnám, mert nem tudnék mit enni.
16/36 A kérdező kommentje:
13-as. Nem döntöttem el, a kérdést azért írtam ki mert ötleteket várok.
2013. aug. 18. 21:40
17/36 anonim válasza:
Teljesen egyet értek az utolsóval. Én is falusi lány vagyok, falusi lagzikba jártam, de mindig volt hidegtál, saláták. Én is szeretem a húst, pörköltet, a nehéz ételeket, de attól, hogy falusi vagyok ugyanúgy örülnék annak, ha nem csak hús hússal lenne, hanem némi zöldség, esetleg krumplisaláta, sonka, főtt tojás, lehet válogatni számtalan lehetőség van...persze ha ezt már nem engedi meg a pénztárcátok akkor felesleges kikérni a véleményünket :)
18/36 A kérdező kommentje:
Én kb öt lagziban voltam már de csak egyben volt hidegtál.
2013. aug. 18. 21:42
19/36 anonim válasza:
Ha ennyire tudod, hogy nálatok, vidéken mi a szokás, mi a fenéért kérdezed a sok (kb. 70%) városit, hogy jó lesz e?
5 éve voltam egy 300 fős sátoros lakodalmon Hajdú-Biharban, ahol pont ez volt a menü, igaz nem birka volt, mert a birka ott nem tájjellegű, ott sertéspörkölt volt, (magyarul: disznópöri) de minden finom volt és bőséges. Aki ott éhen maradt, az hazudik.
Viszont az Újházy tyúkhúslevesbe kézzel készített csigát csináljatok, mert a bóóóti, zacskós a gáz. Nagyon gáz.
És ha ennyire hagyománytisztelőek vagytok, akkor a kujcsoskalácsot és a kitolókását se hagyjátok ki.
Ezek a városi vigécek elképzelik a sátorban 300 főre, főétkezés előtt, hidegtálat felszolgálni.
Ja. Ezek sem etettek még ennyi embert:)
20/36 A kérdező kommentje:
A párom igazi falusi akinek a családja nem ismeri a hidegtálat az én vendégeim talán megennék, de mondjuk én sem.
2013. aug. 18. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!