Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a menü jó egy lagziba?
Figyelt kérdés
Újházy tyúkhúsleves, töltöttkáposzta, birkapörkölt, sűlt húsok; sütemények és egy háromemeletes menyasszonyi torta.2013. aug. 18. 21:10
1/36 anonim válasza:
kéne valami rántottsajt, rántottgomba akármi ha esetleg valaki nem szereti ezeket a nehéz kajákat
2/36 anonim válasza:
jó hát :) A köret mi lesz?:) Bár ha nekem lesz egyszer lagzim a sok hús mellé szeretnék valami könnyebb, hideg kaját is :)
3/36 anonim válasza:
A birkapörkölttel óvatos lennék, és inkább felcserélném sertésre vagy marhára, vagy csirkére- mert sokan nem szeretik a birkahúst (én sem).. Hiányolom a könnyű ételeket is. Pl: rántott sajt, rántott karfiol vagy saláták stb..
4/36 A kérdező kommentje:
A birkapörkölt mellé burgonya lesz. A vendégek vidéki emberek, szeretik az ilyen kajákat.
2013. aug. 18. 21:17
5/36 anonim válasza:
A húsleves előtt nem lesz saláta, hidegtál, rántott dolgok?
6/36 anonim válasza:
Hát én ezek közül kb semmit nem ennék meg, én is hiányolom a salátákat rántott sajtot, gombát.
7/36 A kérdező kommentje:
Nem lesz csak a vendégváráskor. Felénk a birkapörkölt hagyomány, aki nem szereti az majd ehet sült húst.
2013. aug. 18. 21:23
8/36 anonim válasza:
Úgy látom nem csak én hiányolom pl. rántott gombát, hidegtálat :) Szerintem is lehetne egy jó nagy kirakodós hidegtál, amiből lehet csipegetni mindenkinek :) Gondolom több kajálás is lesz az est folyamán, sajna már nagyon rég voltam lagziban, nem nagyon emlékszem, hogy hányszor volt kajálás, de hidegtálak voltak, az tuti :) 2-es voltam
9/36 anonim válasza:
Vidéken nem hiányzik a hidegtál, főleg nem egy lagziba. A húsok mellé pedig szoktak többféle salátát is csinálni.
Esetleg a birka mellett lehet csinálni egy marhapörköltet is.
10/36 anonim válasza:
Én is hiányolom a könnyebb ételeket, köretnek friss saláta, vagy majonézes, esetleg párolt zöldség? Húsok közül esetleg karfiolos csirkemell, gyümölcsös hús?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!