Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 100000 forintból ki lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100000 forintból ki lehet hozni 80 fő vacsiját egy lagziban? Hogyan spórolhatnánk?

Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 14:02
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan ha van pénzetek miért a vendégeken akartok spórolni?Ha meg spórolni akartok nem kell 80 fős esküvő csak annyi amennyit tisztességgel meg tudtok vendégelni.

Minden másra ment a pénz( persze mert azt após fizette), de amit önrészből kéne az már fájna. Pedig ezek szerint így is csak a töredékét kell nektek fizetni, a legtöbb pár az egészet maga állja mégse így áll hozzá.De mindegy magatokat járatjátok le,hogy odacsődítettek ennyi embert ,minden másról lerí majd,hogy arra volt pénz,(ruhák,zenekar stb), de a vendégekre,arra már nem...

2013. aug. 16. 15:02
 42/61 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez szánalmas. Akkor se jön ki, ha kapjátok a húst. Sehogy sem. 80 főre az italok jönnek ki ennyiből minimum.

A sütit magatok sütitek, az tudod mennyibe kerül? Most voltunk esküvőn, nem is a miénk volt, csak nálunk szokás vinni és 13 ezerért vettem hozzávalót. Mert egy esküvői sütihez nem a legszarabb margarint veszi meg az ember, meg a cukor stb. se ingyen van. A 65 fős esküvőmre szerintem a házilag sütött sütik torták hozzávalói voltak ki ennyiből...

2013. aug. 16. 15:05
 43/61 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a lakodalom nélküli sima megvendégelés (tehát csak 1 vacsora) 40 főre 128 000 Ft, ebből + italok, amivel együtt ÖSSZESEN 309 ezer forintra rúg. És egy csak sima vacsora. Nem lakodalom. A hús csak 40 000 Ft ebből (a rántott, sült szeletek).

A sütemény, a torta, az italok, a tömények, az üdítők, a köret, a többi finomság...

Még egyszer leírom:

40 fő

309 000 Ft

CSAK VACSORA, SEMMI FLANC.

Nem fog kijönni! Ne vitázz már ennyi emberrel.

2013. aug. 16. 15:05
 44/61 anonim ***** válasza:
100%

Ez most teljesen komoly kérdés? Számomra több dolog is furcsa a kérdező kommentjei alapján:

1. másfél millió ft az esküvőre, és abból csak 100 ezer a lagzira? Szerintem pont ez a legköltségesebb része az egésznek.

2. Minek 80 fős lagzi, ha sajnálja rá a pénzt?

3. Ha após fizeti az esküvőt, akkor mit jelent a "van pénzünk" kifejezés.

4. A tortából minden vendég csak egy szeletet kaphat?

Ennyi pénzből akkor sem lehet kihozni a vacsorát, ha sok mindent kaptok hozzá (pl. hús).

A torta és süteményrészhez pedig annyit, hogy nálunk pédául szokás a vendégeknek csomagolni is, nem csak "helyben fogyaszthatnak." Úgy pedig nem veszik kárba semmi.

2013. aug. 16. 15:09
 45/61 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk pici esküvőnk volt 13 fővel.

Egy esküvői ebéd volt, újházi tyúkhúsleves, vegyes tál (3 féle sült, 2 féle köret, rántott sajt és rántott gomba), savanyúság.

6 ilyen tálat rendeltünk ki.

Italból ásványvíz, gyümölcslé fogyott, mert a nagy része vezetett.

Ez így került 65 ezer forintba, minden flanc nélkül.

A 20 szeletes torta volt 10 000 Ft.

Itthon fogadtuk a vendégeket, én sütöttem, mert délután kettőkor volt a szertartás, 3 körül a kaja.

Itthonra sütöttem stefánia vagdaltat, őzgerinces csirkemellet, baconos májat. Saláták, pogácsa, üdítő. 3 féle süteményt anyósom hozott. Talán erre ment el 40 ezer, de a pontos árra már nem emlékszem.

A lagzinál mindig az étel és az ital a legdrágább tétel!

Számold össze, csak egy üveg pezsgő min. 500 Ft. Mennyi is kell?

Nagyon szűkre szabtad a keretet.

Egyébként, hogyan spórolhatnátok?

Zsíros kenyér, lila hagyma, esetleg lecsó, de ne csodálkozzatok, ha évekig a ti szánalmas esküvőtökről fognak beszélni!

2013. aug. 16. 15:39
 46/61 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a büdös életben nem fogsz kijönni 80 főre 100.000 Ft-ból, kivéve ha vajas kenyeret esztek vízzel!!

Ennyi pénzből csak a templomi, polgári szertartást hoznád ki, de "elvileg" tudnod kellene ha másfél milliót költöttetek eddig...

És itt tök mindegy, hogy a hús ingyen lesz vagy sem. A lagzi a legköltségesebb! Nem teheted meg, hogy pl italokból csak egy rekesszel vegyél!! 80 főre sok hosszú és rövid italok kellenek, sörök, kóla, ivólé, ásványvíz stb...

2013. aug. 16. 15:39
 47/61 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondod, a 1 500 000 ftból megy a szakácsoknak is, de minek szakács, ha nem költötök a kajára.

Az egész alaphangulatot meghatározza, milyen minőségű és mennyiségű a kaja egy esküvőn.

"A zene nem volt a legjobb, de a marhapörkölt nagyon finom volt, jól éreztem magam"-kb ez szokott lenni egy lagzi után.

2013. aug. 16. 15:44
 48/61 A kérdező kommentje:
15 fő az én vendégem a többi a páromé.
2013. aug. 16. 15:52
 49/61 anonim ***** válasza:
100%
am mennyi időtök van még hátra az esküvőig?
2013. aug. 16. 16:33
 50/61 anonim ***** válasza:
100%
Na és a 15 főre van pénzed? Gondolom nincsen.
2013. aug. 16. 16:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!