Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100000 forintból ki lehet hozni 80 fő vacsiját egy lagziban? Hogyan spórolhatnánk?
Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 14:02
11/61 anonim válasza:
Nem! Anyósom szüleinek most volt az aranylakodalma, kb. 30 fő volt jelen, anyósoméknál tartottuk, a kaja nagy részét is mi csináltuk, de így is benne volt, több, mint 100 ezerben.
12/61 anonim válasza:
Előző vagyok. Gondolj bele. 100000/80 az 1250 Ft /fő. Ez még a menzán sem lenne elég, nem is beszélve az italokról.
13/61 anonim válasza:
felejtsd el. Ez kb zsíros kenyérre lenne elég, még úgyis hogy egy csomó mindent összetarháltok a rokonságból...
14/61 anonim válasza:
Most akkor ebből akarod a levest,a másodikat és a sütiket is?
15/61 anonim válasza:
EGY torta 80 főre?Ez komoly?Minek esküdsz,ha pénzed sincs megetetni az embereket?
16/61 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy hùst azt nem kell vennünk. Csak köretre és italokra na meg a sütikre kell költenünk.
2013. aug. 16. 14:17
17/61 anonim válasza:
Jó,akkor vegyél 100 Ft-os olcsó lónyál kólát meg ilyen izéket és kijössz 100k forintból.Ha már ennyire kötöd az ebet a karóhoz...
19/61 anonim válasza:
Ilyen körülmények között remélem, nem vársz pénzt vagy ajándékot, mert úgy okés. De manapság fejenként egy tízest mindenki ad, nekem nem lenne pofám elfogadni.
20/61 A kérdező kommentje:
Van pénzünk de nem akarunk sokat költeni. Egy 100 szeletes torta lesz.
2013. aug. 16. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!