Szerintetek kb90-95ezer forintból kitudnék jönni egy 40+rezsis lakásban?
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 16:24
2/15 anonim válasza:
Max ha kenyéren és vízen élsz, és másra nem költesz kaján meg lakbér+rezsin kívül
3/15 anonim válasza:
én ugy tudom a 47 ezerböl simán ki lehet jönni egy hónapban ezt hiresztelgetik a tv-be. ugyhogy 90-95böl már tulságosan jól élsz. viccet félretéve esélytelen
4/15 anonim válasza:
Én is most fogok elköltözni otthonról és ahogy nézem az ilyesmit már előre látom, hogy csak a költségek ahogy halmozódnak, és hónap végére meg örülök, ha egy almát tudok enni vasárnapi ebédre... Lehangoló
6/15 anonim válasza:
Egyedül nem, de egy ha ketten bérlitek akkor úgy már oké.
7/15 anonim válasza:
Én havonta 30-40 ezerből élek (a lakást, rezsit, utazásra szánt összeget nem számítva) és megélek, még színházba is eljutok havonta 1-2x. Szóval meg lehet élni. Nincs kertem, hogy ott termeljek. Nem kenyéren és vízen élek. Nem vagyok beteg.
8/15 anonim válasza:
Mi ketten együtt kb. havi 130-ból élünk. Ebből lejön kb. 40 lakáshitel és 40 rezsi. Elég szűkösen, de azért nem kenyéren és vízen élünk.
9/15 anonim válasza:
40+rezsi az alsóhangon 50-55e havonta.
Én nem tudnék 40e forintból kijönni, de, hogy neked megy-e azt te tudod.
10/15 anonim válasza:
Ha mellette nem eszel semmit... max. akkor. De a fényevés Lajcsinak sem jött be. Sajnos ez így túl sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!